Bancair

Blog

Welke vacatures kun je verwachten binnen een bank?

Eén van de vele voordelen van het werken bij een bank is dat je niet per sé een (opleiding-) achtergrond nodig hebt in die richting. Een bank is namelijk veel meer geïnteresseerd in hoe gemotiveerd je bent en over welke competenties je beschikt. Op basis daarvan wordt vervolgens besloten welke vacature er goed bij jou zou passen. Voorbeelden van andere bekende voordelen zijn: een goed salaris met aantrekkelijke (secundaire) arbeidsvoorwaarden en CAO, een ambitieuze en professionele werkomgeving, doorlopende persoonlijke begeleiding, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

Veel voorkomende vacatures

Net als het aantal functies kunnen er ontzettend veel uiteenlopende vacatures zijn bij een bank. Deze kunnen bovendien per bank ook nog eens verschillen, daarom lichten we een aantal veel voorkomende uit en zetten ze hieronder voor je op een rijtje:

  • Financieel Adviseur (bijv. Hypotheekadviseur)
  • Financieringsspecialist
  • Accountmanager binnendienst
  • CDD Analist
  • Teamlead KYC
  • KYC Analist Offboarding
  • AML Analist
  • Adviseur MKB
  • Klantadviseur Bedrijven
Zoveel mogelijkheden, waar moet ik beginnen?

Met zoveel keuze kan het lastig zijn om je weg te vinden in de bancaire sector, zeker wanneer je voor het eerst kennismaakt. Dat begrijpen wij goed, want onze experts in dit vakgebied stonden ooit ook waar jij je nu bevindt. Maar ook zij wisten alle beroepen bij een bank terug te brengen tot de voor hun beste opties en vonden vanzelf hun weg. Dat betekent dat jij het ook kan!

We ondersteunen je graag bij dit proces, opdat jij de functie vindt waar jij je het fijnst voelt; zowel qua werkzaamheden als qua werkomgeving. Aan de hand van een persoonlijk ontwikkelplan en doorlopende begeleiding blijven we continue met je in verbinding om er op die manier voor te zorgen dat jij helemaal op je plek komt, zit en blijft.

Bekijk de sector Bancair

Laat wat van je horen

We hopen je bij deze al wat richting te hebben gegeven. Zit je nog met vragen? Maak gerust contact met ons! Dan plannen we zo snel mogelijk een (telefonisch)gesprek met je en zetten we samen de eerste stappen in jouw carrière.

Wij leren je graag kennen!

Zoek jij leuke detacheringsopdrachten, of gewoon een nieuwe uitdaging? Neem even contact met ons op.

* Verplicht veld