Over B&P Professionals

Al bijna 10 jaar ervaring in de detachering!

Bij B&P Professionals staan betrokkenheid, groei en succes centraal. We bieden uitdagende opdrachten in de bancaire, verzekerings- en overheidssectoren, waarbij we jouw individuele behoeften en ontwikkeling vooropstellen. Met een persoonlijke benadering, trainingen en duurzame relaties streven we naar optimale resultaten. Sluit je aan bij B&P Professionals en ervaar een gewaardeerd en betrokken team dat klaarstaat om jouw carrière naar nieuwe hoogten te brengen. Samen creëren we kansen en bouwen we aan duurzaam succes.

Missie

B&P Professionals verbindt zowel ervaren als startende professionals aan bijzondere opdrachtgevers binnen de sectoren bancair, verzekeren en overheid. We zijn toegewijd aan het creëren van kansen en een plek waar iedereen zich welkom, gewaardeerd en gehoord voelt. Met een persoonlijke benadering en aandacht voor de behoeften van zowel professionals als opdrachtgevers, gaan we voor duurzame relaties en duurzaam resultaat. We zorgen voor de correcte instroom van professionals. Vervolgens begeleiden we ze op hun reis richting doorstroom. Zo streven we naar uitstekende dienstverlening en een gegarandeerde kwaliteit. Voor professional én opdrachtgever. 

Visie

Onze visie is om uit te groeien tot het meest betrokken en gewaardeerde detacheringsbureau in de sectoren bancair, verzekeren en overheid. We willen pionier zijn op het gebied van inclusiviteit en diversiteit. Want we geloven dat verschillende perspectieven en achtergronden bijdragen aan het succes van B&P Professionals, maar ook van onze opdrachtgevers. Door duurzaam te ondernemen, willen we van meerwaarde zijn voor de samenleving. We streven naar langdurige relaties met onze klanten en professionals, gebaseerd op vertrouwen, integriteit en wederzijds succes. Met een focus op kwaliteit, professionaliteit en efficiëntie willen we ons blijven ontwikkelen en verwachtingen overtreffen. Onbevreesd staan we open voor nieuwe uitdagingen.

FD Gazelle (2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023)

Al zes jaar op rij mogen wij ons FD Gazelle noemen in de regio oost en categorie middel. Wat houdt dit in? Dat B&P Professionals één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland is. Een bewijs van onze toewijding van ons geweldige interne team en kracht van onze gedetacheerde professionals!

Wij leren je graag kennen!

Zoek jij leuke detacheringsopdrachten, of gewoon een nieuwe uitdaging? Neem even contact met ons op.

* Verplicht veld