Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers

Detachering bij ons is de vrijheid om werkervaring op te doen bij verschillende grote namen in de vakgebieden Bancair, Verzekeren en Overheid. Meer dan 40 opdrachtgevers vertrouwen op onze professionals.

Menno van Ommen - Manager Expertisecentrum Facilities bij Rabobank

"Ik heb het genoegen gehad om samen te werken met B&P Professionals, een detacheringsbureau gevestigd in Arnhem dat landelijk actief is en gespecialiseerd is in het bemiddelen van professionals binnen de sectoren bancair, verzekeren en overheid. Mijn ervaring met B&P Professionals is uitstekend te noemen, en ik deel graag mijn positieve indruk over hun dienstverlening.

Bij B&P Professionals staat de perfecte match tussen vraag en aanbod centraal. Als opdrachtgever is betrouwbaarheid voor mij van cruciaal belang, vooral omdat in de meeste gevallen behoefte is aan snelle inzet van capaciteit op een specifiek niveau. Wat B&P Professionals onderscheidt, is hun vermogen om betrouwbare matches te realiseren die voldoen aan de hoge verwachtingen.

In situaties waarin de ideale match niet direct voorhanden is, waardeer ik de transparantie van B&P Professionals. Ze communiceren duidelijk en eerlijk, waardoor eventuele teleurstellingen voorkomen worden. Dit getuigt van professionaliteit en toewijding aan het vinden van de best mogelijke oplossingen. Het is duidelijk dat B&P Professionals niet alleen gericht is op het leveren van kwaliteit, maar ook op het investeren in langdurige samenwerkingen.

Het credo van B&P Professionals, "Samen komen we verder!", sluit naadloos aan bij de missie van onze organisatie, namelijk "Growing a better world together". Deze gedeelde visie versterkt het partnerschap en de samenwerking, waardoor we gezamenlijk streven naar groei en verbetering. Kortom, B&P Professionals heeft zich bewezen als een waardevolle en toegewijde partner die zich onderscheidt door professionaliteit, transparantie en het leveren van kwaliteit. Ik ben dankbaar voor onze samenwerking en kijk uit naar verdere successen "samen komen we verder!". 

Petra Kalkman - Bureauhoofd Publiekszaken bij Gemeente Nijmegen

"Met B&P Professionals doet de afdeling Publiekszaken (Burgerzaken) gemeente Nijmegen naar volle tevredenheid zaken sinds oktober 2022. De samenwerking is erop gericht ons medewerkers te leveren die we in kunnen zetten in de dienstverlening aan de balie, onder meer bij de aanvraag van reisdocumenten en rijbewijzen. Aangezien de markt deze professionals niet kant en klaar oplevert hebben we B&P Professionals gevraagd met ons mee te denken en mensen voor ons te zoeken zonder de betreffende kennis en ervaring, maar met de potentie om zich dit snel eigen te maken. Van het begin af aan hebben we gemerkt dat B&P Professionals een goed gevoel heeft voor wat wij nodig hebben en sindsdien hebben ze verschillende professionals bij ons kunnen detacheren, die vaak lange tijd blijven en soms zelfs instromen in onze organisatie.

Kenmerken van de samenwerking zijn: zich goed verdiepen in onze behoeften en wensen, daar ook goed op door vragen; altijd snel  bereikbaar als wij vragen hebben of zaken ten aanzien van de medewerkers willen bespreken; zo nodig gezamenlijk (in onderling overleg) een stukje coaching of begeleiding van een medewerker oppakken; arbeidsvoorwaarden gezamenlijk bespreken, waarbij het vanzelfsprekend is dat wij als opdrachtgever de tarieven bijstellen, maar waarbij we ook kunnen aangeven dat er een grens is. Verder wordt er regelmatig tussendoor contact opgenomen om te kijken hoe het met de medewerkers loopt, wat er speelt op de afdeling en hoe B&P Professionals daar nog op zou kunnen inspelen. Ook heel fijn is het dat we gaandeweg hebben kunnen afspreken dat B&P Professionals ervoor zorgt dat de medewerkers die ze aan ons voorstellen al (gedeeltelijk) worden opgeleid.

De geleverde professionals komen uit diverse hoeken, hebben diverse opleidingen en werkervaring achter de rug, en verschillen in kenmerken als leeftijd, achtergrond, karakter etc. Ze hebben gemeen met elkaar dat ze stuk voor stuk zeer gemotiveerd zijn om zich in te zetten, opleidingen te doen, zich het burgerzaken-vak eigen te maken en een stapje extra te zetten voor de burger. Blijkbaar heeft B&P Professionals daar een goede neus voor.

Dus al met al: een fijne organisatie die met je meedenkt en waarmee het goed en soepel zakendoen is!"

Sjoerd Deenen – Algemeen Directeur bij Gelderse Vallei

"Een ware verademing. Anders kunnen wij onze ervaringen met B&P Professionals in de wereld van Detachering en Werving & Selectie niet beschrijven. Vanaf het eerste contact voelden wij ons gewaardeerd en gehoord. Dit gevoel hebben we tijdens ons gehele contact met B&P ervaren.

Opvallend vind ik de toewijding van het team om onze behoeften (echt) te begrijpen en daar adequaat te reageren. Professioneel, maar ook empathisch en attent. Er wordt geluisterd naar onze vragen en zorgen, hetgeen resulteerde in snelle en effectieve oplossingen voor de meeste van onze ‘’uitdagingen’’. De combinatie van vriendelijkheid, efficiëntie en kennis, geeft ons een enorm gevoel van vertrouwen in B&P als organisatie. Ook indrukwekkend vind ik de consistente kwaliteit van communicatie. Of we nu telefonisch, via e-mail of zelfs via WhatsApp contact opnamen, altijd werd er snel, vriendelijk en inhoudelijk goed gereageerd.

Al met al kan ik dus met volle overtuiging zeggen dat B&P Professionals niet alleen uitblinkt in het aanbieden van hoogwaardige diensten, maar ook in het waarmaken van onze verwachtingen. Zo zijn niet alleen veel van onze ‘’uitdagingen’’ inmiddels opgelost, en voelen wij ons als klant ook echt gewaardeerd. Wij zullen dan ook niet aarzelen om B&P Professionals aan te bevelen aan vrienden, familie en collega’s die op zoek zijn naar een betrouwbare partner in Detachering en Werving & Selectie. Hierbij onze dank aan het hele team voor hun uitstekende service!"

Wij leren je graag kennen!

Zoek jij leuke detacheringsopdrachten, of gewoon een nieuwe uitdaging? Neem even contact met ons op.

* Verplicht veld