Evenementen

Samenwerken en samenkomen gaan bij ons hand in hand

Bij B&P Professionals geloven we in meer dan alleen hard werken. We begrijpen dat een sterke band tussen onze professionals essentieel is voor het succes van onze organisatie. Daarom organiseren we regelmatig evenementen en bijeenkomsten die niet alleen de professionele groei bevorderen, maar ook de gezelligheid, ontspanning en de kunst van het samenkomen vieren.

Onze Evenementen - Verbinding en plezier

Minimaal twee keer per jaar nodigen we je uit voor een groot evenement waar al onze gedetacheerde professionals en interne medewerkers samenkomen. Want wie hard werkt, moet natuurlijk ook hard genieten van het leven. In beide zijn we bij B&P Professionals gespecialiseerd.

Zomerfeest
Ergens op een zonnige strand locatie luiden we samen de zomer in. De BBQ smult, op een loungebank geniet je van een drankje en samen dansen we de zonsondergang tegemoet.

Winterfeest
Wanneer de dagen weer kouden worden, moet je op zoek gaan naar warmte en gezelligheid. Wat je kan verwachten. Een heerlijk diner op een prachtige locatie. De mogelijkheid om bij te kletsen en je dansmoves te laten zien op de dansvloer. Misschien wel wat verrassingsentertainment. 

Ook daarom wil je bij ons werken!

B&P Professionals is meer dan alleen een detacheringsbureau. We zijn een hechte gemeenschap die waarde hecht aan een gezonde balans tussen werk en plezier. Onze evenementen zijn niet alleen bedoeld om te ontspannen, maar ook om de onderlinge band met onze professionals te versterken.

Als je op zoek bent naar een detacheringsbureau waar je niet alleen je professionele vaardigheden kunt aanscherpen, maar ook kunt genieten van gezelligheid, lachen en het opbouwen van duurzame relaties, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We nodigen je uit om deel uit te maken van onze B&P Professionals-familie en samen met ons te groeien, te lachen en te vieren.

Hoe word ik een B&P Professional?

Wil je meer weten over onze evenementen, onze cultuur en carrièremogelijkheden bij B&P Professionals? Neem gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om van je te horen en verwelkomen je graag in onze familie.

Wij leren je graag kennen!

Zoek jij leuke detacheringsopdrachten, of gewoon een nieuwe uitdaging? Neem even contact met ons op.

* Verplicht veld