Bancair

Ontdek carrièrekansen in de bancaire sector met B&P Professionals

Overweeg je een carrière in de financiële wereld? Of ben je op zoek naar nieuwe kansen in de banksector? Bij B&P Professionals zijn we hier om je te begeleiden en ondersteunen in je reis naar succes. Lees verder om te ontdekken wat het bancaire vakgebied inhoudt en hoe onze diensten je kunnen helpen om te schitteren in deze boeiende sector.

Wat is het bancaire vakgebied?

Het bancaire vakgebied is een brede en fascinerende wereld die draait om financiële diensten en activiteiten. Denk aan alles, van sparen en lenen tot investeren en het beheer van risico's. Het is de motor van de economie en omvat een gevarieerd scala van banen en specialisaties.

Wat doen wij?

Bij B&P Professionals zijn we gespecialiseerd in het verbinden van getalenteerde professionals met bancaire organisaties die op zoek zijn naar experts zoals jij. Wij concentreren ons met name op operationele uitvoerende functies, wat betekent dat we professionals plaatsen in functies die cruciaal zijn voor de dagelijkse gang van zaken in banken. Dit omvat taken zoals klantcontact, ondersteunende diensten en back-office taken bij grote banken.

 

Welke functies bieden we aan?

In het bancaire vakgebied bieden we verschillende functies aan, onder te verdelen in drie sub-categorieën:

Bancair Particulier:
Hier kom je in aanmerking voor rollen zoals financieel adviseur, hypotheekadviseur, IKV specialist, en klantondersteuning. Dit is waar je in contact komt met particuliere klanten en hen helpt bij hun financiële behoeften.

Bancair Zakelijk:
Voor degenen die liever zaken doen, bieden we kansen als financieringsspecialist, adviseur voor bedrijven en accountmanager binnendienst. Hier ondersteun je bedrijven bij hun financiële doelen.

CCD/Compliance:
Voor wie geïnteresseerd is in naleving en regelgeving, hebben we functies zoals CCD analist, opleidingscoach CCD/KYC en teamlead KYC. Je zult meehelpen aan de handhaving van regels en voorschriften.

Bekijk de vacatures

Bij deze opdrachtgevers kan je gaan werken

Waarom samenwerken met B&P Professionals?

Bij B&P Professionals begrijpen we de behoeften van zowel professionals als werkgevers in de bancaire sector. We hebben een uitgebreid netwerk en ervaring om de perfecte match te maken. We zijn specialist in functies voor de eerste paar jaren van je carrière of mensen die een carrièreswitch overwegen. Toch hebben we met regelmaat ook meer senior functies in de aanbieding.

Ontdek je bancaire carrière bij ons

Als je op zoek bent naar een kans om je carrière in de financiële wereld te starten of te bevorderen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we ontdekken welke mogelijkheden er voor jou zijn in de dynamische en boeiende wereld van de bancaire sector.

Koffie met een recruiter?

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat B&P Professionals voor jou kan betekenen? Onze recruiters leggen het je graag uit! Laten we bellen of kom gezellig bij ons langs.

Wij leren je graag kennen!

Zoek jij leuke detacheringsopdrachten, of gewoon een nieuwe uitdaging? Neem even contact met ons op.

* Verplicht veld