B&P Academie

Ontwikkeling & Opleidingen

Samen ontwikkelen en leren we verder!

Als professional wil jij je blijven ontwikkelen. Of je nu net bent gestart of jarenlange ervaring hebt. Daarom hebben wij de B&P Academie met een ruim aanbod aan trainingen en opleidingen gericht op jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling binnen de sectoren bancair, verzekeren en overheid.

Iedere sector kent haar eigen ontwikkelroutes en vraagt om andere kennis en vaardigheden. Anderzijds is er ook veel overlap tussen de sectoren, waardoor het voor jou als interim professional mogelijk is om alle drie de sectoren te ontdekken.

Tijdens een persoonlijk gesprek met een recruiter bepalen we jouw wensen en behoeften. Indien wenselijk zetten we een ontwikkelassessment in om nog meer over jou te weten te komen. De uitkomsten bepalen het startpunt van jouw carrière en ontwikkeltraject binnen B&P Professionals.

Focus op jou als individu

Waar we als B&P Professionals het verschil maken is door te kiezen voor een ontwikkelprogramma op maat. Geen klasjes en eenheidsworsten, maar een traject afgestemd op jou! De markt verandert in rap tempo en daarmee ook de eisen en wensen van organisaties. Met een innovatief opleidingsprogramma, zorgen wij ervoor dat je bijblijft en jezelf ontwikkelt tot een toekomstbestendig professional. Hierdoor blijf je duurzaam inzetbaar binnen de snel veranderende arbeidsmarkt.

Samen in gesprek over jouw ontwikkeling

Waar sta je en waar wil je naartoe? Wat zijn jouw dromen? Hoe wil jij het verschil maken? Dit soort vragen krijg je regelmatig van ons. Wij willen jou écht leren kennen. Zodat we je aan opdrachten of een vaste baan kunnen verbinden die past bij jouw persoonlijkheid, skills, kennis en ambities. Opdrachten waarin jij verandering teweeg kunt brengen, zowel bij jezelf als bij de opdrachtgever.

Onze recruiters en fieldmanagers fungeren voor jou als sparringspartner. Daarnaast is er altijd jouw manager/leidinggevende op de opdracht waar je mee in gesprek kunt over ontwikkeling. Het organiseren van een driehoekgesprek tussen jou, de opdrachtgever en B&P, helpt bij reflectie en zorgt voor verbetering en ontwikkeling!

Neem initiatief en geef aan waar jouw ontwikkelbehoefte liggen. Maak gebruik van onze expertise en uitgebreide netwerk, want er zijn legio mogelijkheden en alles is bespreekbaar.

Wij leren je graag kennen!

Zoek jij leuke detacheringsopdrachten, of gewoon een nieuwe uitdaging? Neem even contact met ons op.

* Verplicht veld