Word jij onze nieuwe professional?

Gedetacheerd werk je voor de leukste opdrachtgevers en maak je snel stappen in je carrière. Samen komen we verder!

Start jouw carrière bij B&P Vacatures

Het bancaire vakgebied is een brede en fascinerende wereld die draait om financiële diensten en activiteiten. Denk aan alles, van sparen en lenen tot investeren en het beheer van risico's. Het is de motor van de economie en omvat een gevarieerd scala van banen en specialisaties.

Leer meer

Het vakgebied verzekeren kan grofweg worden onderverdeeld in twee hoofdgebieden: werken voor een verzekeraar en werken voor een intermediair. Er zijn diverse rollen en specialisaties waaruit je kan kiezen. Denk hierbij aan verzekeringsadvies, acceptatie en schadebehandeling.

Leer meer

Het vakgebied overheid kan worden ingedeeld in vacatures bij overheidsinstanties en semioverheden. Hierbij kun je denken aan lokale overheden zoals gemeenten, waterschappen en provincies, maar ook centrale overheid, zoals rijksoverheid en ministeries. Woningcorporaties vallen ook onder de categorie semioverheden.

Leer meer
Samen komen we verder

Wat we doen

We helpen zowel young, medior als senior professionals bij hun carrière in de vakgebieden bancair, verzekeren en overheid. Zodra je bij ons in dienst komt maak je deel uit van de B&P-familie. Persoonlijke aandacht, groei en succes staan centraal. Jouw individuele behoeften en ontwikkeling staan hierbij voorop.

Weet je nog niet precies wat het beste bij je past? Dan hebben wij de expertise in huis om je hierin te begeleiden. We geven advies en zorgen voor de juiste opleidings- en ontwikkelkansen. Naast detachering doen we ook aan werving & selectie en zzp-bemiddeling. Sluit je aan bij B&P Professionals en ervaar een gewaardeerd en betrokken team dat klaarstaat om jouw carrière naar nieuwe hoogten te brengen.

Jouw carrière

Onze opdrachtgevers

Detachering is de vrijheid om werkervaring op te doen bij verschillende grote namen in jouw vakgebied. Meer dan 40 opdrachtgevers in 3 vakgebieden vertrouwen op onze professionals.

10 jaar succes en groei!

Een stijgende lijn. Van een relatief kleine club met 50 professionals en alleen een bancaire specialisatie, hebben we ons ontwikkeld tot een onmisbare kracht in onze branche. Nu we richting de 150 professionals gaan blijven we bewust gefocust, niet op grootte, maar op het meest betrokken en gewaardeerde detacheringsbureau in de sectoren bancair, verzekeren en overheid worden.

Ons bestaansrecht ligt in het creëren van duurzame relaties die voor alle betrokken partijen succesvol zijn. We meten continu de tevredenheid van onze professionals. Hoge scores op betrokkenheid, plezier in opdrachten en stimulering van persoonlijke ontwikkeling bewijzen dat we niet alleen beloven, maar ook waarmaken.

Meer over B&P
8+
Score tevredenheid
145
Professionals

Koffie met een recruiter?

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat B&P Professionals voor jou kan betekenen? Onze recruiters leggen het je graag uit! Laten we bellen of kom gezellig bij ons langs.

Samen komen we verder!

Werken - Leren - Plezier - Bewegen

B&P Academie
Lees meer
Evenementen
Lees meer

Wij leren je graag kennen!

Zoek jij leuke detacheringsopdrachten, of gewoon een nieuwe uitdaging? Neem even contact met ons op.

* Verplicht veld