fbpx
Banking
Donny de Vos

Wil jij weten wat er voor jou mogelijk is? Laat een sollicitatie achter en wij helpen je verder!

Solliciteer direct

B&P Banking

Welkom op de Banking-pagina van B&P Professionals. Mijn naam is Donny de Vos, (mede)oprichter van B&P Professionals. Ik houd me vooral bezig met recruitment en het verbinden van vraag en aanbod tussen kandidaten en opdrachtgevers.

Vanaf mijn HBO-studie Personeel & Arbeid ben ik al bezig met dit vakgebied. Na zo’n 12 jaar actief te zijn geweest in de wereld van het werven & selecteren en detacheren van professionals binnen de financiële dienstverlening, besloot ik in 2015 samen met een partner B&P Professionals op te richten.

Waar we begonnen met 1 gedetacheerde medewerker zijn we inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met circa 130 medewerkers. Een ervaren rot mag ik mezelf inmiddels dus wel noemen in dit vak. Ik spreek ook uit ervaring dat er volop carrièrekansen zijn in de banking sector.

Ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden die we voor jou hebben om aan de slag te gaan binnen de financiële dienstverlening.

Sollicitatieformulier
 
1 Start 2 Complete
B&P Banking

Traineeship bancair

Opdrachtgevers

Rabobank
ABN AMRO Bank
Binck Bank

Interesese in andere vakgebieden?

Veel mogelijkheden in de bancaire sector

De bancaire sector (het bankwezen) is een brede tak van sport met een grote variatie aan werkzaamheden en verantwoordelijkheden.

Deze sector houdt zich onder meer bezig met het verzorgen van het betalingsverkeer, het verstrekken van kredieten aan particulieren en bedrijven, compliance, het tegengaan van fraude en witwaspraktijken en het beheren van spaargelden.

Dit maakt banken onmisbaar voor het goed functioneren van de economie. In Nederland zijn meer dan 100.000 mensen werkzaam bij een bank.

Wil jij ook aan de slag in een bancaire functie of de financiële dienstverlening? Ik help je graag met het vinden van een passende baan in de banking sector.

Volop interessante banking vacatures binnen de financiële dienstverlening

Bij B&P Professionals hebben wij diverse mooie en uitdagende vacatures in de Banking sector bij interessante opdrachtgevers. Er liggen dus volop kansen in de financiële dienstverlening gericht op zowel consumenten (particulieren) als ondernemers (zakelijk).

Vacatures in de banking sector die wij regelmatig in portefeuille hebben zijn:

  • Financieel Adviseurs
  • Financieringsspecialisten
  • Klantadviseurs Zakelijk
  • CDD Analisten
  • Commercieel Medewerker

Heb je nog geen vacatures gevonden die bij jou passen, neem dan gerust een kijkje op onze vacature pagina.

Aan de slag bij mooie opdrachtgevers in de banking sector

Binnen de banking sector kun je aan de slag bij diverse mooie en gerenommeerde opdrachtgevers die actief zijn in de financiële dienstverlening. Bijvoorbeeld bij de grote banken in Nederland, waaronder Rabobank, ING, ABN AMRO of Binck Bank.

Daarnaast hebben we ook meerdere interessante opdrachtgevers buiten de bancaire sector, maar die wel gelieerd zijn hieraan. Zo kun je via ons aan de slag bij bedrijven als DLL, Univé, Quion, Vrieling Adviesgroep of Stater. Er zijn dus volop mogelijkheden als je aan de slag wilt binnen de Banking sector.

Opleidingen en certificaten Wet Financieel Toezicht (WFT)

Je kunt niet zomaar aan de slag in de financiële dienstverlening. De Wet financieel toezicht (WFT) stelt namelijk bepaalde eisen aan iedereen die werkzaam is in de financiële dienstverlening.

Iedereen die in deze branche werkt, moet over specifieke basiskennis beschikken. Bijvoorbeeld op het gebied van advisering of wettelijke regelingen.

Met de opleiding WFT Basis beschik je in korte tijd over alle relevante financiële basiskennis en voldoe je aan de wettelijke eisen. Je kunt klanten advies geven over financiële diensten, klantvragen behandelen en doet kennis op over betalen, sparen en verzekeringen.

Mocht je nog niet in het bezit zijn van deze certificaten, dan helpen we je daar vanuit B&P bij. Naast vakgerelateerde opleidingen bieden wij ook persoonlijke ontwikkelopleidingen. Die vinden wij minstens net zo belangrijk.

Dit kunnen opleidingen zijn die je vooral helpen op het gebied van persoonlijke groei of op het gebied van processen. Denk hierbij aan Lean yellow/green belt of opleidingen gericht op leidinggeven. We zorgen dat jij optimaal wordt toegerust voor jouw functie en jezelf verder kunt ontwikkelen.

Meer informatie over vacatures bank via B&P Professionals

Wil je eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden om via B&P Professionals aan de slag te gaan in een interessante Banking functie en bij een mooie opdrachtgever in binnen de financiële dienstverlening? Neem dan gerust contact op. Ik help je graag verder!