fbpx
Header Traineeship

Traineeships

De snelste weg naar ontwikkeling en groei

Wil jij jouw carrière een vliegende start geven? Zo snel mogelijk uitgroeien tot een volwaardige professional binnen de bancaire of juridische wereld? Jezelf optimaal ontwikkelen tot een veelgevraagd specialist die overal aan de slag kan en voor wie de leuke banen voor het oprapen liggen? Dan is een van onze traineeships wat voor jou! Op dit moment kun je bij B&P twee traineeships volgen: traineeship Bancair Professionals en traineeship Compliance/CDD.

B&P in beeld
Wat zoek jij?

Traineeship Bancair

Ben jij enthousiast, leergierig en sta je te trappelen om jezelf verder te ontwikkelen in het bank- en verzekeringswezen? Dan zoeken wij jou. B&P Professionals heeft vele jaren ervaring binnen de bancaire sector. Onze ervaren mentoren kunnen jou begeleiden en coachen op weg naar groei.

In het traineeship ontdek je waar je interesses en talenten liggen. Samen bekijken we in welke richting jij je verder wil gaan specialiseren. In een relatief korte periode ga je aan de slag bij meerdere opdrachtgevers. Zo krijgt jouw carrière een kickstart en groei je binnen enkele jaren uit tot een volwaardig bancair professional.

Het traineeship is trouwens ook ideaal voor zij-instromers die willen oriënteren op een andere branche. 

Traineeship CDD

CDD (Customer Due Compliance) is een groeiend vakgebied. Hierin kun je al je juridische kennis gebruiken en werken in een afwisselend en boeiend vakgebied. CDD is inmiddels een onmisbaar vakgebied in elke professionele organisatie. Een perfect terrein dus om je in te specialiseren.

Ben jij enthousiast, leergierig en wil jij jezelf verder ontwikkelen op juridisch gebied? Dan zoeken wij jou. Onze ervaren mentoren begeleiden je en coachen je op weg naar groei. In het traineeship ontdek je waar je interesses en talenten liggen. Samen bekijken we in welke richting jij je verder wil gaan specialiseren. In een relatief korte periode ga je aan de slag bij meerdere opdrachtgevers.

Zo krijgt jouw carrière een kickstart en groei je binnen enkele jaren uit tot een niveau dat je nooit zo snel kunt bereiken wanneer je binnen een organisatie als junior begint. Het traineeship is trouwens ook ideaal voor zij-instromers die willen oriënteren op een andere branche.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een hbo of wo opleiding (bijna) afgerond;
 • Je bent nog lang niet klaar met leren en ontwikkelen;
 • Je bent gericht op samenwerken, vernieuwen en het bereiken van doelen;
 • Je bent flexibel als het gaat om reistijd;
 • Je vindt klantgerichtheid belangrijk en bent leergierig;
 • Je bent een teamspeler met lef en ambitie.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een fulltime traineeship met uitdagende opdrachten bij diverse opdrachtgevers.
 • Een jaarcontract met een brutosalaris tussen de € 2400 – € 2600,- per maand.
 • Volop doorgroeimogelijkheden bij grote opdrachtgevers of binnen B&P Professionals.
 • Opleidingen, trainingen en personal coaching.
 • Een auto van de zaak waarmee je zakelijk en privé kunt rijden.
 • Onderdeel zijn van een leuke, informele, snelgroeiende organisatie.

Ben jij de nieuwe B&P Professional? Neem dan snel contact met ons op!
 

2 jaar, 4 opdrachten = maximale ervaring opdoen

Een traineeship geeft young professionals de kans om snel te groeien en te ontwikkelen. Het gaat hier niet om een ‘talentenklasje’ maar om individuele begeleiding en coaching. We bekijken welke richting je op wil, wat jouw talenten zijn en welke opleidingen eventueel nog nodig zijn. Vervolgens zoeken we hier een opdracht bij.

Als trainee word je ingezet op verschillende opdrachten. Daarbij krijg je intensieve begeleiding en coaching on the job. Een perfecte manier om snel veel ervaring op te doen en te ontdekken wat jij leuk vindt. Je kunt proeven van verschillende richtingen binnen het vak en de sfeer en dynamiek ervaren bij verschillende organisaties. Zo leer je jezelf en je talenten nog beter kennen en weet jij straks precies welke kant jij op wilt. 

 • Voor hbo- of wo-opgeleide startende professionals;
 • Talentinventarisatie d.m.v. assessments en coaching gesprekken;
 • 1 à 2 jaar intensieve coaching en begeleiding;
 • Ervaring opdoen bij 3 à 4 verschillende opdrachten;
 • Ontdek waarin je wilt specialiseren (financieren, betalingsverkeer, Customer Due Diligence)
   

Traineeship Bancair of Customer Due Diligence

Ben jij een Young professionals met een opleiding op minimaal hbo-niveau in bijvoorbeeld economie, recht of bedrijfskunde? En wil jij snel uitgroeien tot een volwaardig bancair of legal professional? Neem dan contact met ons op en grijp deze kans!

Traineeship sales, finance, IT en meer

Op dit moment hebben we 2 traineeships: Bancair Professional en Compliance/CDD. In de nabije toekomst gaan we de segmenten verder uitbreiden. Zo komen er op termijn ook traineeships voor de vakgebieden sales, verzekeringen, HR, financieel, legal, compliance en IT. Wil jij je nu alvast aanmelden als B&P Professional voor een van de nieuwe traineeships, neem dan even contact met ons op!