fbpx
Header Pand Voorkant

Vacatures Sales & Support

Wil jij werken in de sales? Ben jij een echte salestijger en ben je op zoek naar een leuke detacheringopdracht in sales? Of ben jij juist die toegewijde, nauwkeurige en commerciële supporttopper? Zoek je een baan als accountmanager, account executive, sales support medewerker, sales manager of binnendienst medewerker? Hieronder vind je de leukste vacatures in sales en support. 

Bekijk hier de vacatures Sales & Support

Detachering in sales en sales support

Onze opdrachtgevers zijn gevestigd door heel Nederland. Jij komt als gedetacheerde in dienst bij B&P Professionals en kunt bij verschillende opdrachtgevers aan de slag. Samen bespreken we jouw wensen en ideeën en zoeken daar passende opdrachten bij. Op korte termijn starten we ook met een traineeship sales & support. Meer weten? Neem even contact met ons op! 

Binnen welke sectoren zijn wij actief?

B&P Professionals werkt landelijk voor bedrijven en organisaties in verschillende sectoren. Wij zijn begonnen als specialist binnen de financiële dienstverlening, maar in de loop der jaren uitgegroeid tot een detacheerder die actief is in verschillende sectoren, zoals het bank- en verzekeringswezen, publieke sector en zakelijke dienstverlening. Onze mensen hebben een schat aan ervaring in de verschillende branches. Zij weten hoe de branche in elkaar zit en wat je kunt verwachten. Samen laten we jou verder groeien en vinden we de leukste functies voor jou.

Traineeships

Op dit moment hebben we 2 traineeships: bancair en CDD. In de nabije toekomst gaan we de segmenten verder uitbreiden. Zo komen er op termijn ook traineeships in de andere vakgebeiden zoals sales, verzekeringen, HR, financieel, publieke sector en IT. Wil jij je nu alvast aanmelden als B&P Professional voor een van de nieuwe traineeships, neem dan even contact met ons op! 

Lees meer over onze traineeships

Zoek je een baan in HRM en financiën, publieke sector, IT of in het bank- en verzekeringswezen? Klik dan op de links hieronder.

Vacatures HRM
Vacatures Financieel
Vacatures Publieke Sector
Vacatures Information Technology
Vacatures Bancair & Verzekeren
 

B&P in beeld