fbpx
Donny de Vos

Vacatures Financieel

Zoek jij interessante financiële vacatures op detacheringsbasis? Ben jij die betrouwbare, nauwkeurige financiële professional op zoek naar een leuke baan? Zoek je een functie als business controller, administrateur, medewerker debiteurenbeheer, accountant of fiscalist? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en een nieuwe stap in je cariëre? Hieronder vind je de leukste vacatures binnen het vakgebied financieel.

Vacatures Financieel

Detachering vakgebied financieel

Onze opdrachtgevers zijn gevestigd door heel Nederland. Jij komt als gedetacheerde in dienst bij B&P Professionals en kunt bij verschillende opdrachtgevers aan de slag. Samen bespreken we jouw wensen en ideeën en zoeken daar passende opdrachten bij. Op korte termijn starten we ook met een traineeship financieel professional. Meer weten? Neem even contact met ons op! 

Binnen welke sectoren zijn wij actief?

B&P Professionals werkt landelijk voor bedrijven en organisaties in verschillende sectoren. Wij zijn begonnen als specialist binnen de financiële dienstverlening, maar in de loop der jaren uitgegroeid tot een detacheerder die actief is in verschillende vakgebieden zoals het bank- en verzekeringswezen, publieke sector, sales & support, HRM, Financieel en IT. Onze mensen hebben een schat aan ervaring in de verschillende branches. Zij weten hoe de branche in elkaar zit en wat je kunt verwachten. Samen laten we jou verder groeien en vinden we de leukste functies voor jou.

Traineeships

Op dit moment hebben we 2 traineeships: bancair en CDD. In de nabije toekomst gaan we de segmenten verder uitbreiden. Zo komen er op termijn ook traineeships voor de vakgebieden sales, verzekeringen, HR, financieel, publieke sector en IT. Wil jij je nu alvast aanmelden als B&P Professional voor een van de nieuwe traineeships, neem dan even contact met ons op! 

Lees meer over onze traineeships

Zoek je een baan in sales & support, publieke sector, IT of in het bank- en verzekeringswezen? Klik dan op de links hieronder.

Vacatures Sales en Support
Vacatures Publieke Sector
Vacatures Information Technology
Vacatures Bancair en Verzekeren
Vacatures HRM
 

B&P in beeld