fbpx

Verzekeren

Verzekeren

B&P Professionals is een specialistische arbeidsbemiddelaar binnen de verzekeringsbranche. Onze klantenportefeuille bestaat uit verschillende grote en kleine verzekeraars en intermediairs. Voor jou als kandidaat bieden wij volop mogelijkheden binnen de dynamische wereld van verzekeringen. Wil jij werken bij een grote verzekeraar als interim professional of geef jij juist de voorkeur aan een vaste baan bij een regionale intermediair? Het kan allemaal! Heb jij ruime ervaring of ben je een starters? In beide gevallen komen wij graag met je in contact. Bekijk onze website voor de meeste recente vacatures of neem contact op met onze specialist verzekeren, Marco van den Hoorn.

Bekijk hier de openstaande vacatures!
Verzekeren | B&P Professionals
Verzekeren

Professionals

Verzekeren

Opdrachtgevers

Via B&P Professionals kun je aan de slag bij een aantal mooie opdrachtgevers in de financiële dienstverlening, zakelijke dienstverlening en publieke sector.

Onze opdrachtgevers

Bekijk alle opdrachtgevers
Zakelijke & Hypothecaire financieringen header 2
Verzekeren

Young Professionals

Traineeship: de snelste weg naar ontwikkeling en groei

Ontdek meer over onze traineeships!
Wat zoek jij?

Verzekeren

Verzekeringen hebben niet het meest sexy imago als financieel product. Toch is er heel veel te doen in de wereld van verzekeringen. De keten van verzekeren bestaat in basis uit advies, acceptatie en schadebehandeling. Binnen dit proces bevinding zich tal van uitdagingen met bijbehorende functies voor jou als verzekeringsprofessional.

Functies

Houd jij van telefonisch of face-to-face klantcontact en ben je graag commercieel bezig, dan is een functie als adviseur verzekeringen iets voor jou.
Of ben jij juridisch en analytisch sterk onderlegd, dan is een functie van acceptant brand of letselschadebehandelaar bijvoorbeeld interessant voor jou.
Er is nog zoveel meer! Functie binnen de wereld van verzekeringen waarin wij bemiddelen zijn:

  • Polisadministratie
  • Adviseur binnendienst
  • Adviseur buitendienst
  • Acceptant
  • Schadebehandelaar
  • Inkoopmanagement
  • Productmanagement
  • Procesmanagement
  • Teamleider

Opdrachtgevers

Binnen het vakgebied verzekeren hebben wij tal van interessante opdrachtgevers. Van grote landelijke verzekeraars zoals Univé en Nationale Nederlanden tot regionale intermediairs zoals Vrieling Advies Groep of Heilbron Groep. De keuze is reuze!

Wat heeft B&P Professionals jou te bieden

B&P Professionals is een landelijke arbeidsbemiddelaar binnen de financiële dienstverlening met sterke focus op verzekeren. Onze dienstverlening is tweeledig. Enerzijds zijn wij detacheerder en bieden wij jou als interim professionals vanuit een loondienstverband een groei- en ontwikkeltraject, waarbij jij in de keuken kan kijken van verschillende verzekeraars of intermediairs.
Anderzijds bieden wij vaste banen bij onze klanten op basis van werving & selectie. Tijdens dit traject begeleiden wij jou van A (eerste contactmoment) tot Z (indiensttreding + nazorg).

We gaan graag met jou in gesprek en kijken samen wat het beste bij jou past! Jij staat hierin volledig centraal.