fbpx
Public
Pim Weening

Wil jij weten wat er voor jou mogelijk is? Laat een sollicitatie achter en wij helpen je verder!

Solliciteer direct

B&P Public

Welkom bij B&P Professionals en leuk dat je interesse hebt in het domein Public, oftewel de Publieke sector. Mijn naam is Pim Weening, senior recruitmentspecialist binnen B&P en verantwoordelijk voor alle vacatures gemeente, vacatures overheid en opdrachtgevers.

Sinds 2004 ben ik werkzaam binnen de publieke sector bij verschillende organisaties in diverse functies, van uitvoerend tot leidinggevend én als intermediair. Daardoor weet ik inmiddels heel goed dat het een interessant domein is met een diversiteit aan mogelijkheden.

Tegelijkertijd is er krapte op de arbeidsmarkt, zet de vergrijzing zich door en is er relatief weinig instroom van young professionals. Organisaties staan hierdoor voor extra grote uitdagingen als het gaat om ontwikkelvraagstukken, werkgeluk en de juiste medewerker op de juiste plek krijgen.

Ik lever hier graag een bijdrage aan als intermediair tussen interessante vacatures bij mooie opdrachtgevers aan de ene kant en geschikte kandidaten aan de andere kant.

Nieuwe mensen ontmoeten geeft mij energie. Ik ben oprecht geïnteresseerd in wat de ander beweegt, waar de ontwikkeling zit, welke keuzes op persoonlijk en zakelijk vlak worden gemaakt en op basis waarvan.

Per situatie en uitvraag bekijk ik wat de oplossing is en als ik de juiste duurzame match heb gemaakt, geeft mij dat voldoening dat ik alle betrokken partijen werkelijk verder heb kunnen helpen.

Ik spreek uit ervaring dat er volop carrière- en doorgroeikansen zijn in de publieke sector. Ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden die wij voor jou hebben om aan de slag te gaan binnen het publieke domein.

Sollicitatieformulier
 
1 Start 2 Complete
B&P Public

Traineeship publieke sector

Opdrachtgevers

Gemeente Nijmegen
Provincie Gelderland
Saxion Hogeschool
Onderzoekraad van Veiligheid
Gemeente Eindhoven
Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland
GGD
Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport

Interesese in andere vakgebieden?

Werken bij een woningcorporatie, gemeente of de overheid

De publieke sector is een verzamelnaam voor alle overheidsorganisaties en semioverheidsorganisaties in het publieke domein, denk hierbij aan de gemeenten en rijksoverheid, waterschappen, woningcorporaties, onderwijs en zorg.

Veel mensen werken in de publieke sector, omdat ze het gevoel willen hebben dat ze waardevol werk doen dat een bijdrage levert aan de maatschappij. Betekenisvol werk dat de wereld iedere dag een beetje mooier maakt.

Neem gerust contact met mij op als je meer wilt weten over de mogelijkheden om via B&P Professionals aan de slag te gaan in de publieke sector.

Groeiend aantal vacatures bij publieke organisaties

Gemeenten en andere instanties in de publieke sector krijgen steeds meer taken en verantwoordelijkheden overgedragen vanuit de overheid.

Het aantal functies en vacatures bij organisaties in de publieke sector zoals woningcorporaties, gemeenten en overheden groeit hierdoor flink.

De diversiteit van het werk en de toegevoegde waarde van publieke organisaties voor inwoners en gebruikers maakt het een zeer interessante en uitdagende branche om in te werken.

Lijkt het je wat om in het publieke domein aan de slag te gaan of wil je hierover meer weten? Bekijk dan onze vacatures binnen de publieke sector of neem gerust contact op. Ik help jou graag verder bij het vinden van een leuke baan!

Interessante vacatures binnen de publieke sector

Zie jij het als een uitdaging om te gaan werken binnen de publieke sector? Fulltime of parttime, in een tijdelijke of vaste baan?

Bij B&P Professionals vind je doorlopend diverse mooie en uitdagende vacatures in de Public sector bij interessante opdrachtgevers. Er liggen dus volop kansen in de publieke dienstverlening gericht op het contact met de klant.

Vacatures in de publieke sector die wij regelmatig in portefeuille hebben bij o.a. gemeenten, overheden en woningcorporaties zijn:

 • Medewerker Burgerzaken
 • Beleidsadviseur
 • KCC medewerker
 • WMO consulent
 • Verhuurmakelaar
 • Verhuurmedewerker
 • Vastgoedbeheerder
 • Technisch opzichter
 • Projectmedewerker
 • Planner
 • Mutatieopzichter
 • Opzichter dagelijks onderhoud

Heb je nog geen vacatures gevonden die bij jou passen, neem dan gerust een kijkje op onze vacature pagina.

Opleiding en ontwikkeling

Investeren in onze collega’s vinden wij belangrijk. Mocht je nog niet in het bezit zijn van de benodigde theorie om jouw vak nog beter uit te kunnen voeren, dan helpen we je daar vanuit B&P bij.

Naast vakgerelateerde opleidingen bieden wij ook persoonlijke ontwikkelopleidingen. Die vinden wij minstens net zo belangrijk. Dit kunnen opleidingen zijn die je vooral helpen op het gebied van persoonlijke groei of op het gebied van processen.

Denk hierbij aan Lean yellow/green belt of opleidingen gericht op leidinggeven. We zorgen ervoor dat jij optimaal wordt toegerust voor jouw functie en jezelf verder kunt ontwikkelen.

Meer informatie over Public vacatures via B&P Professionals?

Wil je eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden om via B&P Professionals aan de slag te gaan in een interessante publieke functie bij een mooie opdrachtgever binnen de publieke dienstverlening? Neem dan gerust contact op. Ik help je graag verder!