Na twaalf jaar als zzp’er de stap naar detachering gezet

Blog

“Binnen een paar weken was ik begonnen.”

Hoi, ik ben Fatih Yucel en ik werk sinds mei bij B&P. Op het moment werk ik als Specialist Inkomensverklaringen (IKV) bij onze opdrachtgever Rabobank. Na de coronapandemie was ik toe aan een nieuwe stap met meer zekerheid. Via mijn neef kwam ik in contact met het team van B&P Professionals. Na een leuke kennismaking werd ik vervolgens geïntroduceerd bij de Rabobank en binnen een paar weken kon ik al beginnen!

Van zzp naar loondienst

De stap van zelfstandig ondernemer naar loondienst was voor mij een hele bewuste. Ik zocht meer zekerheid en een stabieler inkomen. De switch verliep voor mij heel soepel. Het eerste contact met B&P voelde fijn aan, er lag geen druk op. Ik kon duidelijk aangeven waar mijn interesses lagen en wat ik zocht in een werkgever. Vervolgens kreeg ik een aantal opties en vacatures voorgeschoteld die goed op mijn wensen aansloten. Ik besloot het gesprek aan te gaan met de Rabobank en kreeg hier tijdens een introductie gelijk een goed gevoel bij. Binnen drie weken kon ik beginnen aan het instroomtraject en zette ik mijn eerste stappen als gedetacheerde!

“Ik ben in rustiger vaarwater beland.”

Naast de stabiliteit en financiële zekerheid heeft de stap naar detachering mij ook ontzorgt van alle administratieve rompslomp. Als IKV Specialist hou ik mij nog steeds bezig met wat ik leuk vind, maar kan ik mijn werk beter loslaten aan het einde van de dag. Dankzij mijn switch naar detachering ben ik in rustiger vaarwater beland.

Wanneer ik zeven maanden in dienst ben bij de Rabobank sta ik voor de keuze om in vaste dienst te gaan of mij wederom te laten detacheren. Ik heb mijn beslissing nog niet genomen maar merk wel dat ik hier op mijn plek zit. Het voelt hier professioneel aan en de werkzaamheden verlopen zeer gestroomlijnd. Ze zijn bereid om in mij te investeren, bijvoorbeeld met opleidingen en trainingen die ik kan volgen. Ik heb nog geen moment spijt gehad van mijn overstap.

B&P heeft mij verder geholpen

Vanuit B&P Professionals ervaar ik een hoop betrokkenheid; minimaal eens per maand nemen ze contact met mij op om te kijken hoe het gaat. Ik kan altijd bij iemand terecht wanneer ik vragen heb, bijvoorbeeld over mijn uren. Ik voel mij geen nummer. Ook worden er geregeld evenementen en borrels vanuit B&P georganiseerd, altijd leuk om dan collega’s en vakgenoten te zien en te spreken!

Bekijk de sector Bancair

Benieuwd of detachering bij jou past?

Wil jij erachter komen of detachering ook iets voor jou is? We vertellen je graag meer over de verschillende vacatures die we hebben en waarom het ook voor jou een slimme stap kan zijn! Neem gerust eens contact met ons op.

Wij leren je graag kennen!

Zoek jij leuke detacheringsopdrachten, of gewoon een nieuwe uitdaging? Neem even contact met ons op.

* Verplicht veld