Meer dan een Detacheringsbureau

11 april 2024
Nieuws

B&P Professionals vertelt met sterk werkgeversmerk waarom je je wil aansluiten bij de familie van professionals!

B&P Professionals, hét detacheringsbureau met bijna een decennium aan ervaring, onthult met trots haar vernieuwde werkgeversmerk waarin het motto “Samen komen we verder” nog meer tot zijn recht komt. De organisatie heeft over de jaren aanzienlijke stappen gezet om niet alleen een detacheringsbureau te zijn, maar een gemeenschap waar professionals samen gedijen in de sectoren Bancair, Verzekeren en Overheid.

Met nieuwe huisstijl, brand video, fotografie en website, onderstrepen ze het unieke karakter van B&P Professionals

Na bijna 10 jaar van gestage groei en succes, besloot B&P Professionals dat het tijd was om te werken aan de positionering. Met toewijding en betrokkenheid is er geïnvesteerd in het versterken van het werkgeversmerk, wat heeft geresulteerd in een geheel vernieuwde huisstijl, brand video, fotografie en website. Hiermee wil B&P Professionals haar verhaal op een krachtige manier vertellen.

Missie, Visie en Kernwaarden gaan verder dan de traditionele detacheringsnormen

B&P Professionals zet zich in om zowel ervaren als startende professionals te verbinden met bijzondere opdrachtgevers in de sectoren bancair, verzekeren en overheid. Haar visie om uit te groeien tot het meest betrokken en gewaardeerde detacheringsbureau gaat hand in hand met de kernwaarden: Persoonlijk, Betrokken, Betrouwbaar, Nuchter, Inclusief, en Duurzaam. Dit weerspiegelt de unieke identiteit en toewijding van de organisatie.

Investering in de eigen mensen: Fotografie en Video met echte B&P Professionals

Wat B&P Professionals onderscheidt, is niet alleen het resultaat van woorden op papier, maar wordt tastbaar in de brand video en fotografie. Hierin staan de echte interne medewerkers en Young, Medior, Senior Professionals centraal, die als ambassadeurs fungeren voor de vernieuwde identiteit. Deze authenticiteit weerspiegelt de betrokkenheid en het hechte karakter van de B&P-familie.

"We wilden ons verhaal op een persoonlijke manier vertellen en besloten onze echte professionals in te zetten als de gezichten van B&P Professionals," zegt Niek Bleumink, Directeur en Partner bij B&P Professionals. "Met de nieuwe branding willen we niet alleen laten zien wat we doen, maar vooral wie we zijn."

De website als persoonlijke ontwikkelroute

De vernieuwde website van B&P Professionals neemt professionals mee op een interactieve ontwikkelroute. Dankzij de boeiende infographics worden Young, Medior, Senior en ZZP Professionals op een begrijpelijke manier geïnformeerd over wat zij kunnen verwachten tijdens hun carrière bij B&P. Deze aanpak biedt een oprecht beeld van de mogelijkheden en ontwikkelingen binnen de organisatie.
B&P Professionals nodigt je uit om de vernieuwde website te verkennen, de brand video te bekijken en je aan te sluiten bij de familie van professionals die verder gaat dan de gebruikelijke detacheringservaring.

"Samen komen we verder" - ontdek het ‘nieuwe’ B&P Professionals en zet samen de volgende stappen in jouw carrière.

Wij leren je graag kennen!

Zoek jij leuke detacheringsopdrachten, of gewoon een nieuwe uitdaging? Neem even contact met ons op.

* Verplicht veld