AFAS Pocket App

Handleiding

Vanaf nu kun je al jouw HR zaken gaan regelen via de AFAS Pocket App op jouw telefoon. Zo kun je jouw loonstroken en jaaropgaven bekijken, jezelf ziek melden en digitale documenten ondertekenen.

Hoe installeer je de AFAS Pocket App?

Download de AFAS Pocket App in de Google Play of App Store via de QR-code hieronder. Heb je dit al gedaan? Lees dan de onderstaande instructie door om jezelf aan te melden in de AFAS Pocket App.

Aanmelden in de AFAS Pocket App

Aanmelden met QR-code
Kies voor ‘Tik om te scannen’ en houd de camera van jouw telefoon voor de QR-code in de uitnodigingsmail (niet de QR-code op deze pagina). De AFAS Pocket App herkent nu automatisch jouw aanmelding. Let op! Als er op jouw telefoon een pop-up melding naar voren komt voor het gebruik van jouw camera, moet je hier eerst toestemming voor geven.

Aanmelden met omgevingssleutel
Kies voor de optie ''Anders aanmelden''. Vul jouw e-mailadres in en de omgevingssleutel die je in de uitnodiging hebt ontvangen. Let op dat je het e-mailadres gebruikt dat bij B&P Professionals bekend is. Dit is het e-mailadres waarop je de uitnodiging voor de AFAS Pocket App hebt ontvangen.

Bevestigen aanmelding AFAS Pocket App

Direct na jouw aanmelding ontvang je een nieuw e-mailbericht met een activatiecode. Voer deze code ter bevestiging van jouw aanmelding in, in de AFAS Pocket App. Kies vervolgens jouw 4-cijferige pincode en herhaal deze.

Na het succesvol invoeren van deze code ben je aangemeld voor de AFAS Pocket App en kun je direct aan de slag! De bovenstaande aanmeldingsprocedure is eenmalig. Na deze eerste registratie kun je voortaan met de door jou gekozen pincode inloggen.

Wat kun je allemaal in de AFAS Pocket App?

In de AFAS Pocket App kun je terecht voor de volgende onderdelen:

  • Verlof inschieten;
  • Loonstroken bekijken;
  • Ziekmelden

Vragen over de AFAS Pocket App?

Heb je vragen of ervaar je problemen bij het downloaden, aanmelden of gebruik van de AFAS Pocket App? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag verder.

Wij leren je graag kennen!

Zoek jij leuke detacheringsopdrachten, of gewoon een nieuwe uitdaging? Neem even contact met ons op.

* Verplicht veld