fbpx
Diverse locaties in heel Nederland!
40 uur per week
Marktconform
Bancair Particulier

Zelfstandig Financieel Adviseur

Voor Finzie zijn wij op zoek naar echte ondernemende financieel adviseurs die klaar zijn voor een unieke stap in hun carrière. Grijp je kans en wordt franchise ondernemer onder de vlag van Finzie!

Interessante baan?
Solliciteer nu

Organisatie

Finzie is een organisatie met mensen die een passie hebben voor financiële zaken zoals hypotheken en verzekeringen. 

Functie

Als ondernemer houd jij van aanpakken en beschik je over een grote dosis lef. Jij steekt graag de handen uit hun mouwen om van jouw bedrijf een succes te maken. De risico’s die daarmee gepaard gaan neem jij voor lief. Ook als je een franchisevestiging opent, word je een ondernemer. De vestiging is jouw bedrijf waar jij volledig voor verantwoordelijk bent.

Jíj legt je toe op het adviseren van klanten als het gaat om complexe geldzaken (hypotheken, inkomen voor later). Jij bent verantwoordelijk voor het gehele advies- en bemiddelingstraject. Ook stel jij jezelf op als ambassadeur van Finzie.

Functie eisen

Als geen ander voel je het ondernemersbloed in je lijf stromen. Met een flinke dosis creativiteit en doorzettingsvermogen boek je het beoogde resultaat. Je hebt het lef en vertrouwen om samen met je team klanten te helpen bij het regelen van hun geldzaken. Je vindt het prettig dat de Finzie jou ontzorgt met ondersteunende taken zodat jij nog beter je vak kunt uitoefenen.

Daarnaast ben jij in het bezit van:

  • Wft-diploma’s - Basis, Vermogen, Hypothecair Krediet, Consumptief Krediet, Schade Particulier en Zakelijk
  • Ruime ervaring als financieel-/hypotheekadviseur (4-8 jaar)

De Instapklaarbox van Finzie bevat:

  • Een locatie in jouw werkgebied
  • Je kantoorinrichting Finzie klaar (eigen investering via geselecteerde leveranciers)
  • Training en ondersteuning
  • Leads voor jouw werkgebied
  • Jouw werkgebied cijfermatig goed in beeld
  • Ontwikkelen van lokale marketingcampagnes
  • Een rekening courant (indien nodig)
Aanbod

Als franchiseorganisatie ondersteunt Finzie jou volop in je ondernemerschap. Ze zorgen voor de landelijke merkprofilering en hebben inmiddels al 35 winkels (franchiselocaties) in Nederland. Finzie beschikt over alle middelen die je nodig hebt om succesvol te zijn; van een gestroomlijnd opstartproces, slimme ultramoderne automatisering, goede arrangementen met aanbieders,acceptatie in volmacht en actieve dossierondersteuning door een professioneel klantenteam tot een lokale en landelijke klantbenadering. Kortom, alles om ervoor te zorgen dat bestaande en nieuwe klanten jou feilloos weten te vinden. Jouw collega’s op het hoofdkantoor van Finzie adviseren jouw klanten over de niet-complexe, dagelijkse geldzaken (schade, bancaire producten), verzorgen de afwikkeling van jouw adviezen en monitoren continu de situatie van de klant en zijn financiën. Deze unieke samenwerking vormt de grondslag voor het leveren van breed financieel advies en een langdurige relatie tegen het beste tarief in de markt.


B&P in beeld
Sollicitatieformulier
Voornaam is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mailadres is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Whatsapp