fbpx
Utrecht/Thuiswerken
40 uur per week
€2200
Bancair Particulier

Young professional Bancair Particulieren

Stel je eens voor dat je jouw carrière met een vliegende start kan beginnen? Zie jij jezelf uitgroeien tot een volwaardig professional binnen de bancaire wereld? Dan is dit iets voor jou! Wij zoeken enthousiaste starters op de arbeidsmarkt, die samen met B&P Professionals, zich willen ontwikkelen in de bancaire sector.

Interessante baan?
Solliciteer nu

Organisatie

B&P heeft al vele jaren ervaring binnen de bancaire sector en heeft ook de beschikking over ervaren mentoren die jou kunnen begeleiden in je start als professional.

In eerste instantie zal je als particulier medewerker (inbound) bij de bank aan de slag gaan en houd je je bezig met klanten die een consumptieve lening hebben afgesloten.

Functie

Als klantadviseur ben jij het eerste aanspreekpunt van de klant. In dit geval heb jij contact met klanten die een consumptief krediet en doorlopend product hebben bij de bank. Jij begeleidt de klant in zijn situatie en vraagt goed door naar de situatieschets. Vervolgens volg je de kaders van de bank en biedt je de klant een oplossing aan. Dit vraagt communicatieve vaardigheden, inlevingsvermogen, kennis en kunde (die doe je op tijdens de opleiding), Als Klantadviseur ben je het eerste telefonische aanspreekpunt voor een nieuw specialistisch project omtrent consumptieve kredieten bij een internationale bank. Lijkt het je gaaf om te bouwen aan iets nieuws én jezelf verder te ontwikkelen? Dan is dit iets voor jou!

Met een team van gemotiveerde en enthousiaste Klantadviseurs sta je telefonisch klanten te woord die een consumptief krediet (lening) hebben bij de bank. Zo ga je zien dat je binnen een aantal maanden kan uitgroeien naar een volwaardig adviseur. Ben je nu nog niet in het bezit van een Wft Consumptief Krediet, maar wel bereid om deze op korte termijn te behalen? Wij melden jou direct aan voor onze wft Booster, zodat je die binnen een week gegarandeerd kan halen! Deze mag behaald worden zodra je op opdracht zit.

Functie eisen

Met jouw talenten als klantgerichtheid, communicatiekracht, analytisch en probleemoplossend vermogen, is het belangrijk dat je jezelf op de onderstaande checklist herkent:

 • Je hebt een HBO/WO opleiding afgerond of gaat deze afronden, een MBO4 opleiding en in het bezit van WFT Basis en enige ervaring voldoet ook;
 • Nog lang niet klaar met leren en ontwikkelen;
 • Je gericht bent op samenwerken, vernieuwen en het bereiken van doelen;
 • Klantgerichtheid belangrijk vindt en leergierig bent;
 • Een teamspeler met lef en ambitie.
Aanbod
 • Overeenkomst met een bruto start salaris van €2200,- per maand op basis van 36 uur;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld: vakantiegeld, reiskosten;
 • Veel doorgroeimogelijkheden bij grote opdrachtgevers;
 • Wij investeren in jou door middel van het aanbieden van opleidingen en trainingen, persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel;
 • Persoonlijke coach ter begeleiding van jouw ontwikkeling en carrière;
 • Onderdeel worden van een leuke en informele organisatie waarbij ''plezier'' en ''Ontwikkeling'' voorop staan.
B&P in beeld
Sollicitatieformulier
Voornaam is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mailadres is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Whatsapp