fbpx
Header Nieuws Bericht
Marco van den Hoorn

Welkom Marco!

Met veel trots willen wij jullie voorstellen aan onze nieuwe Senior Recruiter Marco! Marco versterkt sinds 13 juli het recruitment team van B&P! Ben jij benieuwd naar zijn verhaal? Lees dan vooral verder!

Marco van den Hoorn

Hoi! Ik ben Marco en sinds 13 juli 2020 ben ik werkzaam bij B&P als Senior Recruiter. Na mijn studie hbo MER ben ik terecht gekomen in de financiële detachering bij Welten. Daar heb ik een kleine 1,5 jaar gewerkt en daarna de overstap gemaakt naar ABN AMRO Bank. Daar was ik actief binnen de zakelijke verzekeringstak als adviseur zakelijke verzekeringen binnendienst. Dit heb ik ruim 7 jaar gedaan. Na een kort buitenlandavontuur, waarbij ik 2 maanden heb gewerkt in een wintersportgebied, heb ik de overstap gemaakt naar de recruitmentwereld. Zes jaar lang heb ik gewerkt bij Careers in Sales, waarvan 2 jaar als franchisenemer en 4 jaar als mede-eigenaar. Vanuit mijn rol als Recruiter bemiddelde ik salesprofessionals op basis van werving & selectie.

Na 6 jaar was het tijd voor iets nieuws. Ik heb mijn aandelen verkocht en ben mijzelf gaan verhuren als ZZP’er en kwam terecht bij mijn oud-klant, FBD Financieel Professionals. Daar heb ik 10 maanden gewerkt als interim Recruiter en nog inhoudelijker kennis gemaakt met financiële detachering. Dit stopte per 30-06 jl.

Vervolgens gaf ik aan beschikbaar te zijn. Dit zorgde ervoor dat Niek Bleumink mij benaderde voor een interessante rol als senior recruiter bij B&P Professionals. Na een goed gesprek met Niek en Tjalle begon ik volle energie aan mijn nieuw avontuur bij B&P! In mijn rol als Senior Recruiter probeer ik mijn kennis en ervaring zoveel mogelijk te delen met mijn collega’s. Maar vooral ook een grote bijdrage te leveren aan de groei- en verbredingsdoelstelling van de organisatie. We hebben mooie en grote ambitie!

Ik vind recruitment een prachtig vakgebied. Je staat continu in contact met mensen, waarbij je opdrachtgever en kandidaat probeert bij elkaar te brengen. De commerciële spanning binnen ons vakgebied geeft mij veel energie en zorgt bij mij voor een gezonde scoringsdrang!

In mijn vrije tijd doe ik veel aan sport. Of dat nou crossfit, hardlopen, wielrennen of tennis is. De diversiteit aan activiteiten maakt het afwisselend. Daarnaast hebben wij een hond (Olav de dalmatiër) waar ik graag mee loop. Naast deze gezonde activiteiten ga ik graag naar festivals en houd ik van een lekker drankje op z’n tijd!

Marco Nieuws Bericht
B&P in beeld