fbpx
Header Nieuws Bericht

Welkom Dieuwertje!

Wij willen jullie graag voorstellen aan onze nieuwe HR-stagiaire Dieuwertje! Dieuwertje volgt momenteel de opleiding Human Resource Management op de HAN in Nijmegen en zal tot februari op onze HR-afdeling en Recruitment afdeling meedraaien. Wil jij meer te weten komen over Dieuwertje? Lees dan verder!  

Introductie Dieuwertje

Hi allemaal!

Mijn naam is Dieuwertje Wittenaar en ik ben 21 jaar oud. Ik ben afkomstig en woonachtig in Nijmegen. Ik ben sinds deze week begonnen als HR-stagiaire binnen B&P Professionals. Momenteel volg ik de opleiding Human Resource Management op de HAN in Nijmegen. Dit is een 4-jarige opleiding waarin ik breed wordt opgeleid als HR-medewerker. Ik zit nu in mijn derde jaar. Twee jaar lang heb ik theoretische kennis opgedaan over het HR-vak en nu mag ik deze kennis gaan toepassen in de praktijk. Hier heb ik ontzettend veel zin in.

Voor mijn huidige opleiding heb ik de opleiding Horeca Ondernemer Manager niveau 4 afgerond. Dit was een drie jarige opleiding waarbij ik veel kennis heb opgedaan over de horecabranche. Ook heb ik veel geleerd over hospitality, het organiseren van evenementen en het communiceren met diverse afdelingen. Tijdens deze opleiding heb ik al veel stagegelopen, waaronder bij Hotel Van der Valk Nijmegen-Lent. Hier was ik werkzaam als frontofficemedewerker en heb ik diverse managementtaken mogen uitvoeren. In deze organisatie was ook een HR-afdeling aanwezig. Ik was erg nieuwsgierig naar wat het HR-vak precies inhield en ik vroeg of ik mocht meelopen met de HR-manager. Vanaf dat moment is mijn interesse voor het vak ontstaan. Na mijn MBO-opleiding ben ik direct doorgestroomd naar het HBO.

Wat mij het meeste aanspreekt betreft HR, is de schakel zijn tussen de medewerkers en de leidinggevenden. Ik vind het belangrijk dat mensen op de juiste plek zitten en hun daarbij te kunnen adviseren en te ondersteunen. Ik ben erg persoonsgericht en ik zal daarom niet alleen naar het papiertje kijken, maar echt naar het individu.

Naast mijn stage ben ik werkzaam als verkoopmedewerker bij een kledingwinkel in Nijmegen. Ik ben nu 2,5 jaar werkzaam in de Retail. Dit doe ik met veel plezier, omdat ik het leuk vind om klanten te adviseren en tevreden de winkel te laten uitlopen. Daarnaast heb ik ook een passie voor mode.

Zelf ben ik ondernemend en leergierig. Ik hou van nieuwe dingen uitproberen en ik ga geen nieuwe uitdagingen uit de weg. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ik mijzelf blijf ontwikkelen, zowel privé als werkgericht. In mijn ogen kan je nooit uitgeleerd zijn.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om naar festivals te gaan en houd ik ervan om samen met vriendinnen uit eten te gaan. Ook ben ik vaak in de sportschool te vinden en vind ik het leuk om te koken. Mijn guilty pleasure is om op mijn vrije dag een heel seizoen van een serie in een keer af te kijken.

Voor nu is mijn doel om alles uit mijn HR-stage te halen bij B&P Professionals. Ik zie veel ontwikkelingsmogelijkheden binnen deze organisatie. Op maandag, dinsdag en vrijdag ben ik werkzaam op de HR-afdeling en op donderdag bij Recruitment. Door deze combinatie vergroot ik mijn kennis en werkervaring. Ik ben warm verwelkomd door alle collega’s en ik kan niet wachten om aan de slag te gaan.

Ik kijk er naar uit om jullie in de loop van tijd beter te leren kennen en mochten jullie vragen hebben voor mij dan beantwoord ik deze graag!

Dieuwertje bij B&P
B&P in beeld