fbpx
Header Nieuws Bericht
Tijn Langenberg

Welkom Desney!

Wij mogen met veel vreugde onze nieuwe aanwinst aankondigen, namelijk: Desney! Desney vervult sinds november 2019 de functie als Recruiter binnen ons team. Ben jij nieuwsgierig naar zijn achtergrond? Lees dan verder!

Introductie Desney

Dag collega’s,

Mijn naam is Desney Jansen, 26 jaar en woonachtig in Arnhem, waar ik geboren en getogen ben.
Ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen waar ik de opleiding Bedrijfskunde MER heb gevolgd.

Vanaf mijn 15e ben ik begonnen met werken bij de Albert Heijn, i.v.m. mijn studie was dit voor mij super om te combineren. In mijn afstudeerperiode heb ik de functie van junior organisatieadviseur vervuld bij mijn afstudeerstage.
Mijn taak was om verschillende onderzoeken binnen Ahold vestigingen in goede banen te leiden.

Vanaf 1 maart 2019 was ik werkzaam als HRM/Payroll consultant binnen de BvB Groep te Nijkerk, waar ik verantwoordelijk was voor het functioneel beheer, gekoppeld aan consultancy in goede banen te leiden. Per 1 november ben ik in dienst getreden bij B&P Professionals waar ik de functie als Recruiter vervul . De reden waarom ik voor B&P Professionals heb gekozen, was een pure gevoelskwestie. De organisatie straalt veel warmte uit, mijn collega’s zijn super vriendelijk en bereidt om nieuwe collega’s zoals ik, snel thuis te laten voelen. Er hangt een informele werksfeer, wat super fijn is om in te werken. Klantcontact geeft mij voldoening en ik wil graag mijn steentje bijdragen in de missie en visie van B&P Professionals. Ook vind ik het super om mensen van A tot Z te begeleiden en te zorgen dat men zich gewaardeerd en geaccepteerd voelt, dit staat bij mij hoog in het vaandel!

Wat zijn mijn kwaliteiten en streven: ‘’Ik ben een gevoelsmens, ik houd ervan om mensen verder te helpen op zoek naar hun ideale droombaan. Door de mens centraal te stellen, probeer ik hen altijd in hun behoefte te voorzien. Ook wil ik van toegevoegde waarde zijn voor de opdrachtgever om als ‘’verbinder’’ te dienen tussen kandidaat en opdrachtgever om zo de perfecte match te vinden en dit intact te houden. Dit zal ik met volle enthousiasme en overgave doen!’’

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om samen met vrienden, vriendin of familie leuke uitstapjes te maken. Gezellig onder elkaar zorgen voor qualitytime! Daarnaast is voetbal een echte uitlaatklep, deze sport beoefen ik ook met volle passie en enthousiasme.

Ik heb onwijs veel zin in mijn nieuwe uitdaging en kijk er erg naar uit om met jullie in contact te komen en jullie verder te helpen. ‘’Samen komen we verder!’’

Tot snel!

 

B&P in beeld