fbpx
Header Nieuws Bericht
Tijn Langenberg

Wat een prestatie!

In het kader van teambuilding, staan er dit jaar een aantal leuke activiteiten gepland. Een van die activiteiten was de B&P wandelchallenge! Dit was een virtuele wandelchallenge naar Rome waarbij onze interne en externe medewerkers zijn ingedeeld in verschillende teams. Het team dat als eerste in Rome was aangekomen, die heeft gewonnen. Deze challenge is op 19 april gestart en heeft een aantal weken geduurd. Hieronder lees jij welk team heeft gewonnen!

In totaal zijn er in de afgelopen periode door alle teams 13.788.807 stappen gezet. Wat een geweldige prestatie! Maar Het team Power4Rome heeft de titel te pakken voor het meeste aantal daadwerkelijke stappen. Zij waren op 16 mei als eerste in Rome aangekomen. Met een gemiddeld totaal van 570.103 stappen zijn zij de race geëindigd! 

Ook zijn er individuele prijzen gevallen! Uiteindelijk is en blijft het een wandelchallenge naar Rome. Ondanks dat elke vorm van bewegen mee telt is wandelen de hoofdactiviteit van de challenge. Elke activiteit wordt immers omgezet in een stap. 1 iemand stak hier bovenuit. Hij heeft zich suf gewandeld en wordt daar natuurlijk ook voor beloond. De laatste prijs gaat naar Zlatan ! Hij heeft in totaal 445.439 echte wandelstappen gezet, complimenten! 

Iedereen heeft geweldig inzet getoond. Wij willen eenieder hartelijk danken voor hun deelname! Op naar de volgende challenge!

B&P Wandelchallenge
B&P in beeld