fbpx
Enschede
32 uur per week
2400-2900
Verzekeren

Verzekeringsadviseur particulieren

Heb jij telefonische klantervaring binnen de financiële en beschik je minimaal over wft basis en schade particulieren. Ben je op zoek naar een afwisselende functie met een grote mate van zelfstandigheid en veel telefonisch klantcontact? Reageer dan direct op de vacature Adviseur Verzekeringen!

Interessante baan?
Solliciteer nu

Organisatie

Jij gaat namens B&P Professionals aan de slag als Adviseur Particulieren Verzekeringen bij Univé Oost en je standplaats wordt Enschede/thuis. Na 12 maanden heeft Univé Oost de kans om jou in vaste dienst te nemen.

Functie

Je bent een betrokken en deskundig aanspreekpunt voor de particuliere prospects en klanten. Goed verzekeren begint bij het in kaart brengen van de risico’s. Je adviseert relaties over het voorkomen, beperken en zo nodig verzekeren van deze risico’s. Met een snelle, praktische oplossing of een advies voor de lange termijn. Net wat de klant op dat moment nodig heeft. Jouw werkzaamheden voer je voornamelijk telefonisch uit. Jij bent de stem van het bedrijf! Ook beantwoord je klantvragen die per e-mail binnenkomen en sta je open voor nieuwe communicatiemiddelen zoals beeldbellen. Je bent bereikbaar en toegankelijk voor klanten en voor collega’s.

Functie eisen

Jij bent klantgericht, je hebt een ondernemende instelling en je bent ambitieus! Je toont oprechte interesse in anderen en je denkt in mogelijkheden. Je ziet commerciële kansen, bent oplossingsgericht en zit vol energie. Tegelijkertijd zijn integriteit en betrouwbaarheid voor jou belangrijke kernwaarden.

Naast de benodigde specifieke verzekeringsdiploma’s is de juiste instelling erg belangrijk. Je wilt ook graag groeien en leren. Er wordt geïnvesteerd in jou als persoon en de vereiste opleidingen. Maar er wordt ook wat van jou gevraagd! Omnichannel klantbediening, een flexibele instelling en het enthousiasme om je de functie snel eigen te maken.

Jij beschikt over:

  • Minimaal een afgeronde mbo 4 opleiding
  • Ervaring in een klant en adviesgerichte omgeving
  • Je bent in bezit van WFT diploma’s basis en schade particulier
Aanbod

We bieden jou een voortdurende veranderende werkomgeving gecombineerd met een persoonlijk groeipad naar jouw stip op de horizon. Daarin proberen wij jou zo goed mogelijk te faciliteren door middel van uitdagende opdrachten, opleidingen en cursussen. Ook fungeren wij als klankbord, aanjager en spiegel wanneer dat nodig is. Tevens kom je periodiek samen met jou collega gedetacheerden bijeen om te sparren over jullie ervaringen, kennis te delen en gewoon gezellig bij te kletsen tijdens een gezamenlijke activiteit.

  • We bieden jou een salaris dat gemiddeld genomen bij aanvang zal liggen tussen de €2500 en €2900 bruto per maand obv 38 uur (afhankelijk van kennis en ervaring);
  • Dat vullen we verder aan met 25 vakantiedagen, een collectieve pensioenregeling en een goede mobiliteitsregeling;
  • Vakantiegeld 8,33%
  • Samen met jou werken we aan je persoonlijke ontwikkeling.
B&P in beeld
Sollicitatieformulier
Voornaam is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mailadres is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Whatsapp