fbpx
Landelijk
36 uur per week
Sociaal Domein

Verhuurmakelaar

Wil jij de verhuurmakelaar zijn die samen met collega’s ervoor zorgt dat je de klant/huurder een fijn thuis geeft. Je bent en pakt de verantwoordelijkheid voor het gehele of delen van het verhuisproces. Dit doe je op basis van het persoonlijke gesprek en de sociale en inkomensgegevens. Met ketenpartners zorg je ervoor dat de klant thuis komt in een kwalitatief goede woning.Dan zoeken wij jou!


Interessante baan?
Solliciteer nu

Organisatie

B&P Professionals is een landelijk werkend detacheringsbureau gevestigd in Arnhem. Wij bemiddelen zowel ervaren als startende professionals binnen de zakelijke dienstverlening, financiële dienstverlening en publieke sector. We hebben klanten als grote banken, verzekeraars, intermediairs, gemeenten, rijksoverheid, woningcorporaties en hoge scholen. B&P heeft ruime ervaring en een groot netwerk binnen de publieke sector. Wij kijken verder dan een cv en zijn oprecht geïnteresseerd in jou als kandidaat. Op basis van competenties en persoonlijke drijfveren maken wij de juiste match bij onze opdrachtgevers. Ons motto: Samen Komen We Verder!


Functie

Van de vertrekkende huurder, de selectie van een woningzoekende tot het afsluiten van het huurcontract en het opleveren van de woning aan met een nieuwe huurder. Bij mutatie van woningen zorg je dat het onderhoud en eventuele woningaanpassingen door de aannemer optimaal wordt uitgevoerd. De verhuurmakelaar is van A tot Z de spil en dus de contactpersoon voor de klant. Je doet dit op een gastvrije, voortvarende en passende wijze en zorgt voor een hoge klanttevredenheid. Wat je nog meer nodig hebt is een gezonde dosis aan hard kunnen werken en stressbestendigheid. Je kunt goed om gaan met diverse groepen mensen en zoekt altijd naar een oplossing. In een team werken en sparren met collega’s is dan ook iets wat je graag doet.

Functie eisen

Wat neem jij mee?

  • je hebt enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie bij een woningcorporatie
  • je hebt ervaring met het mutatieproces
  • Affiniteit met wet- en regelgeving;
  • Het snel eigen maken van digitale systemen.
Aanbod

Wat krijg je van ons?

  • Een goed salaris marktconform woningcorporaties 
  • Een unieke stap in de (semi)overheid  
  • 25 vakantiedagen per jaar
  • Direct aan de slag bij een mooie opdrachtgever
  • Focus op jouw ontwikkeling 
  • Opleidingsmogelijkheden
B&P in beeld
Sollicitatieformulier
Voornaam is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mailadres is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Whatsapp