fbpx
Header Nieuws Bericht
Donny de Vos

Van 1 naar 100 in 7 jaar!

B&P Bestaat vandaag 7 jaar en dat maakt mij persoonlijk en ook ons team ontzettend trots.
Met een enorme passie, drive, plezier, enthousiasme en doorzettingsvermogen hebben we deze fantastische prestatie mogelijk gemaakt. Een avontuurlijke reis, een beleving op zich waarbij je ook een dikke huid moet hebben en teleurstellingen moet verdragen en dit om leert zetten in kansen. “Te midden van de moeilijkheid ligt namelijk de mogelijkheid”.

Het bijzondere van dit geheel is dat we exact 7 jaar na dato 100 professionals gedetacheerd hebben bij onze klantrelaties. Geen circa, plus minus, ongeveer of ommenabij maar “exact 100”!

Dank Tjalle Bomers voor het aangaan van dit avontuur 7 jaar geleden en het samen ondernemen, pionieren en starten van deze mooie organisatie. Waar je begint in een klein hokje van 12m2 met 2 bureaus 2pc’s en een dode plant in het midden naar een geweldige, dynamische en huiselijk ingerichte ruimte van 400m2 met een opleidingsruimte, meerdere flexplekken (coronaproof) en 12 fantastische en geweldige interne collegae.

Dank Niek Bleumink en Dennis Seesing voor het toetreden binnen de organisatie en directie. Jullie kennis, professionele aanpak, kunde en aanwezigheid gaf de organisatie de juiste zet om deze ontwikkeling te realiseren. Van pioniersfase naar een organisatiefase, waarbij er een kwaliteitsslag werd gemaakt op het gebied van processen, interne organisatie, marketing en nog veel meer. Super fijn dat jullie bereid zijn geweest om deze mooie reis samen verder te maken en deze autonome en gezonde groei te bewerkstelligen.  

Marco van den Hoorn, bedankt voor je komst vorig jaar en je enorme drive, dynamiek en de aanvulling die je hebt op het team waarbij je tevens werving & selectie een extra boost hebt gegeven en dit verder hebt geprofessionaliseerd. Je was het ontbrekende puzzelstukje voor de afdeling recruitment.

Uiteraard mijn bewondering en waardering voor het interne team, voor jullie toewijding, loyaliteit en inzet voor de organisatie. Iedereen heeft op zijn/haar manier hun waarde laten zien binnen deze organisatie. Dank Kim Bosmann, Melisa Gülal-Özkan, Bas Disveld, Desney Jansen, Marlijne Lombarts, Tijn Langenberg, Shannon Martina, Pim Weening en Bas van der Heijden

Bedankt partners, klantrelaties en onze gewaardeerde professionals voor het verbinden, de mogelijkheden en vertrouwen. Samen komen we verder!

En zeker ook bedankt Debbie Hoenselaar - de Vos voor de steun en toeverlaat en het 100% vertrouwen in mij.

De laatste maand van het jaar is ingegaan. Ik wens eenieder een fijne en feestelijke decembermaand, warmte, geluk en gezondheid toe.  

Op naar de volgende stap en op naar 2022. Onze reis gaat verder, reis je mee?

B&P in beeld