fbpx
Header Vacatures
Bas Disveld

Vacatures Publieke Sector

Ben jij op zoek naar de leukste vacatures binnen de publieke sector? Zoek je een baan als beleidsmedewerker, WMO adviseur, juridisch medewerker, medewerker burgerzaken en klantmanager? Hieronder vind je de leukste banen en detacheringsopdrachten binnen de publieke sector. Ben je net of bijna afgestudeerd en wil je zo snel mogelijk groeien naar een leuke functie binnen de publieke sector? Neem dan contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk hier de vacatures Publieke Sector

Detachering in de publieke sector

Onze opdrachtgevers zijn gevestigd door heel Nederland. Jij komt als gedetacheerde in dienst bij B&P Professionals en kunt bij verschillende opdrachtgevers aan de slag. Samen bespreken we jouw wensen en ideeën en zoeken daar passende opdrachten bij. Op korte termijn starten we ook met een traineeship Publieke sector. Meer weten? Neem even contact met ons op! 

Binnen welke sectoren zijn wij actief?

B&P Professionals werkt landelijk voor bedrijven en organisaties in verschillende sectoren. Wij zijn begonnen als specialist binnen de financiële dienstverlening, maar in de loop der jaren uitgegroeid tot een detacheerder die actief is in verschillende sectoren, zoals het bank- en verzekeringswezen, publieke sector en zakelijke dienstverlening. Onze mensen hebben een schat aan ervaring in de verschillende branches. Zij weten hoe de branche in elkaar zit en wat je kunt verwachten. Samen laten we jou verder groeien en vinden we de leukste functies voor jou.

Traineeship publieke sector

Op dit moment hebben we 2 traineeships: bancair en CDD. In de nabije toekomst gaan we de segmenten verder uitbreiden. Zo komen er op termijn ook traineeships voor de vakgebieden sales, verzekeringen, HR, financieel, publieke sector en IT. Wil jij je nu alvast aanmelden als B&P Professional voor een van de nieuwe traineeships, neem dan even contact met ons op! 

Lees meer over onze traineeships

Zoek je een baan in sales & support, IT, HRM, financieel of in het bank- en verzekeringswezen? Klik dan op de links hieronder.

Vacatures Bancair & Verzekeren
Vacatures Sales & Support
Vacatures Information Technology
Vacatures HRM
Vacatures Financieel
 

B&P in beeld