fbpx
Header Vacatures
Donny de Vos

Vacatures Information Technology

Vind je het leuk om binnen een IT omgeving te werken? Ben je een ervaren functioneel beheerder met oog voor processen en techniek? Zoek jij leuke detacheringsopdrachten in de IT of automatisering? Ben je op zoek naar een functie als service desk medewerker IT, functioneel beheerder, applicatie beheerder, informatie analist? Hieronder vind je de leukste vacatures in de IT.

Bekijk hier de vacatures Information Technology

Detachering in IT

Onze opdrachtgevers zijn gevestigd door heel Nederland. Jij komt als gedetacheerde in dienst bij B&P Professionals en kunt bij verschillende opdrachtgevers aan de slag. Samen bespreken we jouw wensen en ideeën en zoeken daar passende opdrachten bij. Op korte termijn starten we ook met een traineeship Information Technology. Meer weten? Neem even contact met ons op! 

Binnen welke sectoren zijn wij actief?

B&P Professionals werkt landelijk voor bedrijven en organisaties in verschillende sectoren. Wij zijn begonnen als specialist binnen de financiële dienstverlening, maar in de loop der jaren uitgegroeid tot een detacheerder die actief is in verschillende sectoren, zoals het bank- en verzekeringswezen, publieke sector en zakelijke dienstverlening. Onze mensen hebben een schat aan ervaring in de verschillende branches. Zij weten hoe de branche in elkaar zit en wat je kunt verwachten. Samen laten we jou verder groeien en vinden we de leukste functies voor jou.

Traineeship IT

Op dit moment hebben we 2 traineeships: bancair en CDD. In de nabije toekomst gaan we de segmenten verder uitbreiden. Zo komen er op korte termijn ook traineeships sales, verzekeringen, HR, financieel, publieke sector en IT. Wil jij je nu alvast aanmelden als B&P Professional voor een van de nieuwe traineeships, neem dan even contact met ons op! 

Lees meer over onze traineeships

Zoek je een baan in sales & support, publieke sector, HRM, financieel of in het bank- en verzekeringswezen? Klik dan op de links hieronder.

Vacatures Sales & Support
Vacatures Publieke Sector
Vacatures Bancair & Verzekeren
Vacatures HRM
Vacatures Financieel
 

B&P in beeld