fbpx
Header Vacatures

Vacatures HRM

Zoek jij leuke detacheringsopdrachten binnen het vakgebied HRM? Ben jij die gepassioneerde HRM-professional met oog voor mens en bedrijf, op zoek naar een leuke baan? Zoek je een functie als HRM-professional, Recruiter, Matching Officer, HR-medewerker of HRM Manager? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je wel eens bij een andere organisatie ervaring op doen? Hieronder vind je de leukste vacatures op het gebied van HRM.

Bekijk hier de vacatures HRM

Detachering in HRM

Onze opdrachtgevers zijn gevestigd door heel Nederland. Jij komt als gedetacheerde in dienst bij B&P Professionals en kunt bij verschillende opdrachtgevers aan de slag. Samen bespreken we jouw wensen en ideeën en zoeken daar passende opdrachten bij. Op korte termijn starten we ook met een traineeship HRM Professional. Meer weten? Neem even contact met ons op! 

Binnen welke sectoren zijn wij actief?

B&P Professionals werkt landelijk voor bedrijven en organisaties in verschillende sectoren. Wij zijn begonnen als specialist binnen de financiële dienstverlening, maar in de loop der jaren uitgegroeid tot een detacheerder die actief is in verschillende sectoren, zoals het bank- en verzekeringswezen, publieke sector en zakelijke dienstverlening. Onze mensen hebben een schat aan ervaring in de verschillende branches. Zij weten hoe de branche in elkaar zit en wat je kunt verwachten. Samen laten we jou verder groeien en vinden we de leukste functies voor jou.

Traineeship

Op dit moment hebben we twee traineeships: bancair en CDD. In de nabije toekomst gaan we de segmenten verder uitbreiden. Zo komen er op termijn ook traineeships voor de vakgebieden sales, verzekeringen, HR, publieke sector, financieel en IT. Wil jij je nu alvast aanmelden als B&P Professional voor een van de nieuwe traineeships, neem dan even contact met ons op! 

Lees meer over onze traineeships

Zoek je een baan in sales & support, publieke sector, IT of in het bank- en verzekeringswezen? Klik dan op de links hieronder.

Vacatures Sales & Support
Vacatures Financieel
Vacatures Publieke Sector
Vacatures Information Technology
Vacatures Bancair & Verzekeren
 

B&P in beeld