fbpx
Header Vacatures

Vacatures Bancair & Verzekeren

Ben jij een ervaren professional in de bancaire wereld? Zoek je een leuke baan op het gebied van zakelijke financieringen als assistent accountmanager, financieringsspecialist, accountmanager MKB, of zoek je meer in de richting van legal en control als CDD analist, KYC analist of medewerker bijzonder beheer? B&P Professionals heeft diverse mogelijkheden binnen deze domeinen. Naast deze domeinen hebben we ook veel interessante opdrachten binnen hypotheek & financieel advies, zoals financieel adviseur, hypotheek adviseur, adviseur klantcontactcenter en hypotheek acceptant. Ben je net of bijna afgestudeerd en wil je zo snel mogelijk groeien naar een leuke functie binnen de financiële sector? Dan is een traineeship bij B&P Professionals wat voor jou!

Bekijk hier de vacatures Bancair & Verzekeren

Traineeship Bancair

Ben jij enthousiast, leergierig en sta je te trappelen om jezelf verder te ontwikkelen in het bank- en verzekeringswezen? Dan zoeken wij jou. B&P Professionals heeft vele jaren ervaring binnen de bancaire sector. Onze ervaren mentoren kunnen jou begeleiden en coachen op weg naar groei. In het traineeship ontdek je waar je interesses en talenten liggen. Samen bekijken we in welke richting jij je verder wil gaan specialiseren. In een relatief korte periode ga je aan de slag bij meerdere opdrachtgevers. Zo krijgt jouw carrière een kickstart en groei je binnen enkele jaren uit tot een volwaardig bancair professional. Het traineeship is trouwens ook ideaal voor zij-instromers die willen oriënteren op een andere branche. 

Traineeship CDD


CDD (Customer Due Compliance) is een groeiend vakgebied. Hierin kun je al je juridische kennis gebruiken en werken in een afwisselend en boeiend vakgebied. CDD is inmiddels een onmisbaar vakgebied in elke professionele organisatie. Een perfect terrein dus om je in te specialiseren. Ben jij enthousiast, leergierig en wil jij jezelf verder ontwikkelen op juridisch gebied? Dan zoeken wij jou. Onze ervaren mentoren begeleiden je en coachen je op weg naar groei. In het traineeship ontdek je waar je interesses en talenten liggen. Samen bekijken we in welke richting jij je verder wil gaan specialiseren. In een relatief korte periode ga je aan de slag bij meerdere opdrachtgevers. Zo krijgt jouw carrière een kickstart en groei je binnen enkele jaren uit tot een niveau dat je nooit zo snel kunt bereiken wanneer je binnen een organisatie als junior begint. Het traineeship is trouwens ook ideaal voor zij-instromers die willen oriënteren op een andere branche.
 

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een hbo of wo opleiding (bijna) afgerond.
 • Je bent nog lang niet klaar met leren en ontwikkelen.
 • Je bent gericht op samenwerken, vernieuwen en het bereiken van doelen.
 • Je bent flexibel als het gaat om reistijd.
 • Je vindt klantgerichtheid belangrijk en bent leergierig.
 • Je bent een teamspeler met lef en ambitie.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een fulltime traineeship met uitdagende opdrachten bij diverse opdrachtgevers.
 • Een jaarcontract met een brutosalaris tussen de € 2400 – € 2600,- per maand.
 • Volop doorgroeimogelijkheden bij grote opdrachtgevers of binnen B&P Professionals.
 • Opleidingen, trainingen en personal coaching.
 • Een auto van de zaak waarmee je zakelijk en privé kunt rijden.
 • Onderdeel zijn van een leuke, informele, snelgroeiende organisatie.

Ben jij de nieuwe B&P Professional? Neem dan snel contact met ons op!

Traineeship sales, finance, IT en meer

Op dit moment hebben we 2 traineeships: bancair en CDD. In de nabije toekomst gaan we de segmenten verder uitbreiden. Zo komen er op korte termijn ook traineeships sales, verzekeringen, HR, financieel, publieke sector en IT. Wil jij je nu alvast aanmelden als B&P Professional voor een van de nieuwe traineeships, neem dan even contact met ons op! 

Zoek je een baan in sales & support, publieke sector, IT of HRM en financieel? Klik dan op de links hieronder.

Vacatures Sales & Support
Vacatures HRM
Vacatures Financieel
Vacatures Publieke Sector
Vacatures Information Technology
 

B&P in beeld