fbpx
Landelijk
36 uur per week
Sociaal Domein

Traineeship (semi) publieke sector

Interessante baan?
Solliciteer nu

Organisatie

B&P Professionals is een landelijk werkend detacheringsbureau gevestigd in Arnhem. Wij bemiddelen zowel ervaren als startende professionals binnen de zakelijke dienstverlening, financiële dienstverlening en publieke sector. We hebben klanten als grote banken, verzekeraars, intermediairs, gemeenten, rijksoverheid, woningcorporaties en hoge scholen. B&P heeft ruime ervaring en een groot netwerk binnen de publieke sector. Wij kijken verder dan een cv en zijn oprecht geïnteresseerd in jou als kandidaat. Op basis van competenties en persoonlijke drijfveren maken wij de juiste match bij onze opdrachtgevers. Ons motto: Samen Komen We Verder!

Functie

Wat is het perspectief voor jou? Het traineeship is het startpunt van jouw carrière binnen de (semi)overheid. Er zijn vervolgens verschillende loopbaanpaden mogelijk binnen de Rijksoverheid, gemeenten of woningcorporaties. Zo zie je de komende jaren misschien een groot aantal verschillende organisaties of ga je in dienst bij een organisatie waar jij helemaal op je plek zit. Met elkaar kijken we wat er bij jou past. Ondertussen ontwikkel jij je richting de inhoudelijk expert binnen bijvoorbeeld de gemeenten als medewerker burgerzaken, medewerker KCC of inkomensconsulent. Bij de Rijksoverheid (ministeries) als subsidiebeoordelaar, financieel adviseur of medewerker financiële administratie. Bij woningcorporaties als medewerker frontoffice, medewerker KCC of verhuurmakelaar.

Functie eisen

Wat neem jij mee?

  • Afgeronde hbo /wo opleiding.
  • Je vindt het belangrijk om werk te verrichten dat een doel dient, je bent maatschappelijk betrokken, en wilt werken voor de (semi)overheid.
  • Jij kijkt verder! Je brengt een oplossingsgerichte houding mee, je stelt je assertief op en weet op een professionele manier te communiceren met klanten en je collega’s.
  • Het spreekt je aan om flexibel om te gaan met je werk plek. Je gaat geen uitdaging uit de weg en houdt van afwisseling.
  • Je bent analytisch, zelfstandig, flexibel, communicatief vaardig en nauwkeurig;
  • Snel in het eigen maken van verschillende systemen en processen Je bent leergierig en ambitieus en ziet een traineeship als een kans om te investeren in je persoonlijke ontwikkeling
Aanbod

Wat krijg je van ons?

  • Een goed (start)salaris
  • Een unieke instap in de (semi) overheid
  • Direct aan de slag bij een mooie opdrachtgever
  • Focus op jouw ontwikkeling
B&P in beeld
Sollicitatieformulier
Voornaam is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mailadres is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Whatsapp