fbpx
Arnhem & Landelijk
36 uur per week
Sociaal Domein

Traineeship Public

Heeft de Publieke Sector je altijd al aangesproken? En heb je recentelijk of al enige tijd je Hbo-diploma op zak? Dan staan onze klanten met veel enthousiasme op je te wachten. Van gemeentes, ministeries tot woningcorporaties!

Interessante baan?
Solliciteer nu

Organisatie

De echté detacheerder met hart voor de mens. Wat betekend dat voor jou? Continue professionele begeleiding om je ambities na te streven en je carrière naar een hoog niveau te tillen. Toekomst & Zekerheid. Dat is voor ons belangrijk. Ontzorgen doen we al jaren en dat blijven we met veel plezier doen!

Jij hebt de kennis, wij het netwerk. Door goed in kaart te brengen wat je wilt en wat je juist niet wilt zorgen wij ervoor dat je bij een werkgelegenheid terecht komt dat fijn aanvoelt, maar wat is fijn? Dat bepaal jij. Dit kan variëren tot leerzame omgevingen met oog op zelfontwikkeling en eventueel doorgroeimogelijkheden. Maar ook werkgelegenheden waar je ‘’gewoon’’ lekker je creativiteit, kennis en kunde optimaal kan gebruiken.

‘’Iedereen is anders, samen komen we verder’’.

Functie

Onze klanten binnen de publieke sector:

  • Gemeentes
  • Ministeries
  • Woningcorporaties

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een hbo-diploma
  • Je bent flexibel
  • Minimaal 24u beschikbaar
Aanbod

Vrijblijvend het gesprek aangaan. Heb je nog niet geheel helder wat je nou precies wilt? Onze Traineeship Public biedt de mogelijkheid je inzicht te geven. Door middel van verschillende functies uit te voeren bij eventueel verschillende organisaties kan je goed na gaan waar je energie van krijgt. Het moet namelijk ten alle tijden leuk blijven.

Nog een voordeel… je krijgt volledig betaald! De Traineeship is een unieke combinatie tussen het creëren van inzicht, zelfontwikkeling en een volledig maandsalaris waar je meer dan tevreden mee zal zijn.

Nieuwsgierig geworden naar jou mogelijkheden? We zien je graag op ons kantoor in Arnhem! B&P werkt landelijk en ook in het geval Arnhem te ver reizen is kunnen we digitaal sparren over jou en de daarbij horende mogelijkheden.

B&P in beeld
Sollicitatieformulier
Voornaam is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mailadres is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Whatsapp