fbpx
Utrecht
36 uur per week
2200-2600
Verzekeren

Traineeship Insurance

De verzekeringsbranche heeft een saai en stoffig imago en deze sector vergrijst. Er is behoefte aan talent met nieuwe ideeën die willen werken in de nieuwe verzekeringswereld waar het draait om risicopreventie – en advies. Ben jij starter of heb je maximaal 2 jaar werkervaring binnen de verzekeringsbranche? Wil je een vliegende (her)start maken binnen dit mooie vakgebied? Dan is dit traineeship op jouw lijf geschreven. Reageer en laten we in gesprek gaan over de mogelijkheden!

Interessante baan?
Solliciteer nu

Organisatie

B&P Professionals is een landelijk werkend detacheringsbureau gevestigd in Arnhem. Wij bemiddelen zowel ervaren als startende professionals binnen de zakelijke dienstverlening, financiële dienstverlening en publieke sector. We hebben klanten als grote banken, verzekeraars, intermediairs, gemeenten en hoge scholen. B&P heeft ruime ervaring en een groot netwerk binnen de verzekeringssector.

Wij kijken verder dan een cv en zijn oprecht geïnteresseerd in jou als kandidaat. Op basis van competenties en persoonlijke drijfveren maken wij de juiste match bij onze opdrachtgevers. Ons motto: Samen Komen We Verder!

Functie

Samen met jou kijken we waar je interesses en kwaliteiten liggen. Dit doen we aan de hand van een assessment en persoonlijke gesprekken.

Wij bieden jou een programma op maat, afgestemd op jouw wensen en behoefte. Dit zal bestaan uit leuke opdrachten bij één van onze opdrachtgevers, goede opleidingen, coaching on the job en begeleiding door één van onze fieldmanagers!

Tijdens het traineeship ontdek jij waar je interesses en talenten liggen. Samen gaan we op zoek naar jouw richting. Denk hierbij aan een rol als adviseur, acceptant of juist schadebehandelaar. Of misschien ben jij een leidinggevende in de dop en slaan we die weg in. Op deze manier zorgen we ervoor dat jouw carrière een “kickstart” krijgt en je binnen een paar jaar uitgroeit tot een volwaardig verzekeringsprofessional!

Functie eisen

 • Je beschikt over een afgeronde hbo- of wo opleiding;
 • Je bent in het bezit van wft basis, aangevuld met wft schade particulieren (of bent bereid deze zsmte behalen);
 • Je bent gericht op samenwerken, vernieuwen en het bereiken van doelen;
 • Je bent flexibel als het gaat om reistijd;
 • Je hebt de wil en durf om het verschil te maken enje legt de lat hoog voor jezelf;
 • Je hebt lef en ambitie.
Aanbod
 • Jaarcontract met een bruto salaris tussen de € 2200 – € 2600,- per maand obv 36 uur (indicatie);
 • Veel doorgroeimogelijkheden;
 • We investeren in jou door het aanbieden van opleidingen en trainingen, maar ook in persoonlijke ontwikkeling;
 • Een persoonlijke coach ter begeleiding van jouw ontwikkeling en carrière;
 • Goede mobiliteitsregeling;
 • Je wordt onderdeel van een leuke en informele organisatie waar de mens centraal staat.
B&P in beeld
Sollicitatieformulier
Voornaam is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mailadres is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Whatsapp