Diverse locaties in heel Nederland!
36 uur per week
Marktconform
Sociaal Domein

Traineeship Inkomen

Ben jij enthousiast, gedreven en ambieer je een functie bij een gemeente? Als Trainee inkomen beoordeel je het recht op een uitkering, onderzoek je fraudesignalen en beheer je een caseload. Je hebt een ondernemende instelling en werkt altijd klantgericht. Jouw kennis van het juridische kader (wet- en regelgeving) is uitstekend en altijd up-to-date. Op basis van de juiste juridische en sociale argumenten weet jij als Trainee inkomen een juiste beslissing te nemen over het al dan niet toekennen van een uitkering.

Interessante baan?
Solliciteer nu

Organisatie

B&P Professionals is een landelijk werkend detacheringsbureau gevestigd in Arnhem. Wij bemiddelen zowel ervaren als startende professionals binnen de zakelijke dienstverlening, financiële dienstverlening en publieke sector. We hebben klanten als grote banken, verzekeraars, intermediairs, gemeenten en hoge scholen. B&P heeft ruime ervaring en een groot netwerk binnen de verzekeringssector.

Wij kijken verder dan een cv en zijn oprecht geïnteresseerd in jou als kandidaat. Op basis van competenties en persoonlijke drijfveren maken wij de juiste match bij onze opdrachtgevers. Ons motto: Samen Komen We Verder!

Functie

Wat zijn je werkzaamheden? Je gaat de aanvragen voor uitkeringen behandelen op grond van de Participatiewet en andere inkomensregelingen. Dit kan zowel een uitkering zijn voor ondernemers, maar ook een bijstandsuitkering. Je toetst op de rechtmatigheid en waar nodig leg je maatregelen op. Verder ontferm je je over het uitvoeren van heronderzoek. Daarnaast ben je verantwoordelijk om de uitkeringsgerechtigden te informeren over de wet- en regelgeving. Als laatste ga je ook nog eens bijdragen aan de fraudebestrijding.

Voor iedere trainee hebben wij mooi ontwikkeltraject klaar staan. Daarnaast is het maatwerk, per trainee wordt bepaald welke opleiding en trainingen een aanvulling op je kennis en competenties zijn. Daarbij wordt er niet alleen gekeken naar wat nu waardevol is maar ook naar waar je op lange termijn van kan profiteren. Zo heb je grotendeels zelf de regie over jouw ontwikkeling.

Functie eisen

 • Tenminste een afgeronde HBO-opleiding bijvoorbeeld juridisch of economisch;
 • 0 tot 1 jaar werkervaring
 • Relevante stage-ervaring is een pre
 • Affiniteit met werken bij de overheid;
 • Je bent leergierig en ambitieus en ziet een traineeship als een kans om te investeren in je persoonlijke ontwikkeling
 • Je bent flexibel en past je snel aan.
Aanbod
 • Een dienstverband op basis van detachering voor de duur van een jaar;
 • Een marktconform salaris en secundaire voorwaarden;
 • Opleidingsmogelijkeden en trainingen;
 • Goede begeleiding van onze fieldmanager;
 • Deelname aan leuke bijeenkomsten, uitjes en workshops.
 • Werken op projectmatige opdracht in een dynamische omgeving bij verschillende gemeenten in de regio
B&P in beeld
Sollicitatieformulier
Voornaam is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mailadres is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Whatsapp