fbpx
Utrecht
40 uur per week
Verzekeren

Traineeship Accountmanagement Financiële dienstverlening

Traineeship: “Word adviseur binnen de financiële dienstverlening”!
Alle kneepjes van het uitdagende adviesvak leren binnen de specifieke wereld van de financiële dienstverlening? Dat kan met dit tweejarige traineeship!Interessante baan?
Solliciteer nu

Organisatie

Onze opdrachtgever is één van de grootste financieel dienstverleners van Nederland met bijna 80 vestigingen en 1.800 medewerkers. Het mooie is dat ze alles onder één dak hebben. Van verzekeringen, hypotheken, financiële planning en pensioenen tot makelaardij, arbodienstverlening en serviceproviding. Met als doel om samen met de klant de beste keuze te maken voor het financiële product of de dienst. Een uitstekende werk- en kennisomgeving om je te ontwikkelen tot adviseur binnen de financiële dienstverlening.

Functie

De Associate Degree opleiding van 2 jaar start september 2024. Maar je kunt voor die tijd al starten in het traineeship en aan de slag met je wft’s.
Jij gaat vier dagen werken en één dag naar school voor een periode van 2 jaar. Tijdens de opleiding werk jij aan theoretische kennis en praktijkopdrachten, zoals het voeren van verkoopgesprekken, offertes opstellen en onderhandelen met klanten.
Tevens behaal jij je wft-diploma’s om daarmee advies te mogen geven binnen de verschillende kennisgebieden zoals hypotheken, verzekeringen, vermogensopbouw en pensioenen.
Jij groeit uit tot een volwaardige adviseur binnen één van deze kennisgebieden. Met jou opgedane deskundigheid, ervaring en persoonlijkheid wordt jij de financiële vertrouwenspersoon van klanten.


Functie eisen

  • Interesse in het adviesvak binnen de financiële dienstverlening
  • Motivatie en doorzettingsvermogen om een tweejarige hbo-associate degree te volgen en af te ronden (een opleidingsovereenkomst is onderdeel van dit traject)
  • Minimaal een afgeronde mbo-4, havo- of een vwo-diploma.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Aanbod

Jij krijgt de mogelijkheid om te groeien en jezelf volop te ontwikkelen. Wij bieden geen baan maar een loopbaan. Daarnaast bieden wij jou:

  • Een tweejarige hbo-associate degree opleiding Sales & Accountmanagement via Hogeschool Utrecht in Amersfoort;
  • Een arbeidsovereenkomst voor twee jaar met uitzicht op een vaste aanstelling en een bruto fulltime startsalaris tussen de € 2.250,- en € 3.000,- afhankelijk van vooropleiding en eventuele ervaring;
  • Een persoonlijk keuze budget (PKB), opgebouwd uit verschillende arbeidsvoorwaarden, voor bijvoorbeeld: extra salaris, extra vakantiedagen en een leasefiets;B&P in beeld
Sollicitatieformulier
Voornaam is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mailadres is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Whatsapp