fbpx
Thuiswerken
40 uur per week
Bancair Zakelijk

Trainee IKV

Ben jij klaar om kennis te maken met de bancaire wereld?


Voor onze klant zijn wij op zoek naar Trainees IKV!

Ben jij goed met cijfers, heb je HBO-werk en denkniveau en ben je klaar om de bancaire wereld in te duiken? Lees dan de volledige functieomschrijving.

Interessante baan?
Solliciteer nu

Organisatie

De Rabobank is een coöperatieve bank met meer dan 8,5 miljoen klanten. Met grote en kleine initiatieven wil de bank de wereld een beetje beter maken. Zo ondersteunen ze lokale ondernemingen en goede doelen organisaties en leveren ze op deze manier bij aan de welvaart en het welzijn in de omgeving.

Functie

Het beoordelen, analyseren en opstellen van Inkomensverklaringen voor de ondernemer zijn hoog over de belangrijkste items. Meer specifiek gaat het verder, namelijk: het analyseren van (historische) documentatie, interne systemen en overige relevante informatie/documentatie, alsmede het inhoudelijke gesprek aan gaan met de klant, en het bij de klanten toetsen van de bevindingen uit zowel het ‘voorwerk’ als het gesprek, om zo tot een grondige en passende beoordeling te komen van een bestendig inkomen van de klant uit de desbetreffende onderneming.

Systemen:

Wij werken met de toepassing RIA en gebruiken het beleid en instructies van de Rabohub Hier komen ook Siebel en de transactieverkeer-verwante systemen, financieringssystemen, het historische klantarchief als ook alle systemen om contact met collegae te zoeken bij kijken.

Twee maanden gericht opleiden met thema’s/beoordelen en analyseren ontwikkelen in een apart klasje buiten de zes teams van de Hub IKV. Ongeveer twee maand, met algemene inleiding in Rabobank en de afdeling, een introductie in de dagelijkse werkzaamheden en dan een gestaffelde verdiepingsslag richting wat we allemaal doen. We voorzien dagelijks een combi van theorie en praktijk. N.B. opleidingsplan ligt komende dinsdag op de MT agenda van de HUB IKV. Kan vervolgens ook beschikbaar worden gesteld. Deze opleiding zal door Rabobank verzorgd worden en geen extra kosten met zich mee brengen voor de leverancier.

Thuiswerken:

Er wordt nu volledig vanuit huis gewerkt, met de opties die Rabo@Anywhere biedt. Dit houdt in dat periodiek samen op kantoor gewerkt kan worden.

Tijdens de opleiding zal men vanuit thuis werken.

Inzetbaarheid:

Dit traineeship is bedoeld om IKV specialisten op te leiden die vervolgens door heel het land ingezet kunnen worden. Dus in principe breed inzetbaar waarbij we kijken hoe we de logische indeling kunnen invullen. IKV werkt in 6 regionale teams. We proberen bij de toewijzing van iemand in een team rekening te houden met de woonplaats van de kandidaten. Minimaal 32 uur maar 36 heeft de voorkeur.

Functie eisen

Bij voorkeur minimaal HBO denk en/of werkervaring met affiniteit met cijfers.

Zachte eisen:

Persoonlijkheidskenmerken open /constructief /analytisch besluitvaardig en gesprekspartner die kan schakelen. Daarnaast komen Zelfredzaamheid en vindingrijkheid ook zeker van pas, je bent uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor het leveren van een passend en ook tijdig product, en moet er energie van krijgen om hier op eigen houtje de antwoorden die je nodig bent voor te verzamelen daar waar ze te verkrijgen zijn. Daarnaast loont het om (positief) kritisch te zijn, gezien we te maken hebben met talloze casuïstieken waar met een gezond verstand naar gekeken moet worden, om er uit te vissen wat wel en niet de crux is voor de beoordeling. Verder is het mooi meegenomen als je energie krijgt van het leveren van een stukje maatwerk, want dat is hoe IKV m.i. in elkaar steekt.

Aanbod
  • Prettige professionele en collegiale werksfeer!
  • Salaris ca. tussen €2200 en €2800 bruto per maand obv 40 uur;
  • Goede ingerichte (thuis) werkplek en ruime mogelijkheid voor remote werken (40% thuis);
  • 25 vakantiedagen
  • Reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding (€2,- per thuis gewerkte dag)
  • Ruimte voor ontwikkeling en doorgroei.

Na 9 maanden opdracht zou de bank je vast in dienst kunnen nemen. Dit is een optie, maar niet een zekerheid voor de medewerkers.

B&P in beeld
Sollicitatieformulier
Voornaam is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mailadres is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Whatsapp