fbpx

Tijn Langenberg

Tijn Langenberg | B&P Professionals
Marketing Manager
026 799 9099

Hoi! Mijn naam is Tijn Langenberg en sinds 1 maart 2020 ben ik werkzaam in de functie als Marketeer Manager bij B&P Professionals. Als Online marketeer houd ik mij bezig met SEO en SEA. Je kunt hierbij denken aan het verbeteren van de website op technisch gebied. Dit houd in dat ik zorg dat Google de website zo goed mogelijk kan begrijpen om hoog mogelijk in de zoekresultaten terecht te komen. Daarnaast maakt ik ook nieuwe pagina’s, wijzig ik pagina’s op de website en houd ik mij bezig met de advertising.

Naast mijn baan als Online Marketeer bij B&P heb ik een eigen bedrijf, TLM Solutions wat is gespecialiseerd in het maken van websites en het verzorgen van online marketing.

Wie is Tijn?

Harde werker en ondernemend zijn twee van mijn kwaliteiten. Ik hou er van om met van alles en nog wat bezig te zijn. Ik vind het leuke aan mijn werk dat ik manieren mag bedenken om de online cijfers omhoog te krijgen. En om uiteindelijk een goede site te realiseren.

Wat doet Tijn in zijn vrije tijd?

Ik houd veel van gezelligheid! In mijn vrije tijd vind ik het daarom ook leuk om een biertje te drinken met vrienden. Ook hou ik erg van stedentripjes en wil ik graag verschillende plekken bezoeken. Verder vind ik het superleuk om een balletje te golfen.