fbpx

Shannon Martina

Recruiter Insurance
026 799 9099

Shannon, 39 jaar en recruiter bij B&P Professionals. We hebben binnen B&P Professionals drie sectoren; Bancaire, Verzekeringen en het Publiek domein. Door mijn verzekeringsachtergrond was mijn keus al snel gemaakt! 

Het verzekeringsvak is mooi, gevarieerd en je hebt veel doorgroeimogelijkheden in zowel ontwikkeling als in salaris! Als recruiter is het mijn doel om (toekomstige) verzekeringsprofessionals deze groei te laten maken. Dit doe ik door constant in contact te blijven met de klant/ verzekeringsprofessional, zo krijg je een duidelijk beeld van wat er bij beide partijen speelt.
Tijdens dit proces vind ik het belangrijk om een evenwichtige balans te vinden tussen luisteren en zelf spreken. Mijns inziens krijg je dan gegarandeerd een duurzame en juiste match. Bovenstaande werkwijze typeert dan ook hoe ik als recruiter te werk ga. 

Wie is Shannon?

Ben iemand die gemakkelijk contacten legt en onderhoudt. Daarbij vind ik het belangrijk dat men op mij kan rekenen, afspraak is afspraak en ik beloof alleen wat ik na kan komen. 
Ik denk dat ik omschreven kan worden als iemand die empathisch, eerlijk en oprecht is. 

Wat doet Shannon in zijn vrije tijd?

Joggen en zo nu en dan een beetje krachttraining. Hou van films/ series, daarnaast lees ik graag een spannend boek. Verder vind ik het leuk om tijd door te brengen met mijn gezin, familie en vrienden. 
Tot slot ben ik gek op muziek, mijn liefde voor muziek ging in het verleden zelfs zo ver dat ik een eigen muziekstudio heb gebouwd. Ik produceerde en begeleidde vocalisten bij het maken van hun audio opnames. Het begeleiden vond ik altijd het leukst, ik nam de tijd voor de muzikant en stuurde zodanig bij om tot het beste kwalitatieve resultaat te kunnen komen. Wat dat betreft zie ik raakvlakken met het recruiten; namelijk de tijd nemen voor de professional, goed luisteren en het bieden van de juiste begeleiding (naar een nieuwe baan).