fbpx

Sociaal domein

Sociaal domein

Je kent het wel, je wilt informatie of hebt advies nodig, Wat doe je dan? Je neemt contact op met de desbetreffende organisatie. De medewerker(s) die je hierbij helpen hebben een servicegerichte, ondersteunende, adviserende en/of informerende rol binnen de Business Line Sociaal domein.

Bekijk hier de openstaande vacatures!
Service & Advies Stock Foto
Sociaal domein

Professionals

Sociaal domein

Vacatures

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden om aan de slag te gaan in een functie binnen Service & Advies? Bekijk dan de vacatures via B&P Professionals in het vakgebied Sociaal domein of neem contact op met ons via info@bp-professionals.nl of bel ons op 0267999099

Sociaal domein

Opdrachtgevers

Via B&P Professionals kun je aan de slag bij een aantal mooie opdrachtgevers in de financiële dienstverlening, zakelijke dienstverlening en publieke sector.

Onze opdrachtgevers

Bekijk alle opdrachtgevers
Service Desk Service & Advies Landingspagina
Sociaal domein

Young Professionals

Traineeship: de snelste weg naar ontwikkeling en groei

Ontdek meer over onze traineeships!
Wat zoek jij?

Functies Sociaal domein

Tot het vakgebied SSociaal domein behoren verschillende functies. Voorbeelden van functies in dit vakgebied zijn:  

  • Adviseur Dagelijkse Bankzaken
  • Managementassistente
  • Commercieel Medewerker Binnendienst
  • Support Medewerker E-commerce
  • Klantadviseur Bedrijven
  • Medewerker Klantcontact Center

Persoonlijke match

Als jij bij ons komt werken, leren we je eerst goed kennen. Bij ons is de persoon namelijk het belangrijkst. Wij kijken naar je opleiding en ervaring, maar vooral naar jouw karakter en jouw wensen voor de toekomst. Want als jij op de juiste plek zit, heb je plezier in je werk en werk je beter.  Zo simpel zien wij het en dus doen wij er alles aan om jou met zoveel mogelijk plezier te laten werken.


Detacheringsbureau in Arnhem

Als gedetacheerde ben je in dienst bij B&P Professionals in Arnhem en word je ingezet bij één van onze opdrachtgevers. Samen met één van onze recruiters, bespreken we jouw wensen en ambities en maken we een gezamelijk plan voor de toekomst. Benieuwd? Neem even contact met ons op, we vertellen je graag meer. 

Hoe vind je een baan via B&P Professionals?

Eerst bepalen we samen hoe je voor ons wilt werken. Wil je direct aan de slag in een leuke baan, zoek je een passende vacature of wil je eerst een traineeship? Als je werkt op basis van detachering, dan ben je op contractbasis in dienst bij ons. Wij stellen eerst jouw profiel op, gebaseerd op je ervaring, kennis en kunde, en zoeken dan naar passende opdrachten. Als wij een passende opdracht hebben gevonden, delen we jouw profiel met de opdrachtgever en plannen we een gesprek. Wil de opdrachtgever met jou in zee? Dan ga je op korte termijn aan de slag. Daarbij is en blijft B&P Professionals jouw werkgever. Wij betalen je salaris, tijdens je werk natuurlijk, maar ook bij ziekte, vakantie en als je geen project hebt. Ook kun je altijd bij ons terecht met al je vragen of onverhoopte problemen. 

Coaching en begeleiding

Wij zorgen dat jij op volle sterkte bent en blijft. Daarom voeren we regelmatig coaching gesprekken en stellen we samen een Persoonlijk-Ontwikkel-Plan (POP) op. Binnen detachering is de combinatie van werkervaring en certificeringen belangrijk. Je blijft dus continu bijleren om je kennis op peil te houden en certificeringen te behalen.