fbpx
De Lier
40 uur per week
Verzekeren

Senior adviseur zakelijke verzekeringen

Woon jij in de regio Den Haag/Rotterdam, ben jij thuis in de zakelijke verzekeringsmarkt. Spreekt een regionale intermediair jou aan en heb je buitendienstaspiraties? reageer en laten we in gesprek gaan.

Interessante baan?
Solliciteer nu

Organisatie

Dé partner op het gebied van financiële dienstverlening en risicomanagement. Een innovatieve, resultaatgerichte en dynamische verzekeringsintermediair die de ambitie heeft om een toppositie in de verzekeringsmarkt te bemachtigen. Inmiddels werken er ruim 750 professionals bij deze organisatie verspreid over vestigingen door heel Nederland. Als gevolmachtigd agent zijn ze dé partner voor elk assurantiekantoor.

De organisatie kent een aantal kernwaarden, namelijk: persoonlijk, ondernemend, betrouwbaar en deskundig. Herken jij je in deze kernwaarden?

Functie

Als binnendienstadviseur zakelijk wordt je onderdeel van een team van 30 leuke collega’s. Jij bent voor de klant het eerste aanspreekpunt voor alle verzekeringstechnische vragen. Jij analyseert de verzekeringsportefeuille en doet onderzoek naar commerciële kansen. Samen met de buitendienstadviseur bereid je de klantbezoeken voor. Je bent zorgvuldig in het doorlopen van het adviesproces, houdt rekening met wet- en regelgeving, maar hebt zeker ook oog voor commerciële kansen.

De administratieve werkzaamheden, zoals het verwerken van bezoekverslagen, maken van offertes en het verwerken van polissen, horen ook bij jouw werkzaamheden. Enerzijds werk je gestructureerd, maar je legt ook gemakkelijk contact met relaties, verzekeraars, collega’s en onze interne schadeafdeling. Kortom, je combineert commercieel inzicht met een servicegerichte instelling.


Functie eisen

Je bent enthousiast, collegiaal en communicatief sterk en in het bezit van HBO werk- en denkniveau. Uiteraard heb je de beroepskwalificatie wft schade zakelijk en bij voorkeur ook wft inkomen. Aanvullende verzekeringsdiploma’s en kennis van ANVA zijn een pré. Daarnaast heb je al meerdere jaren relevante werkervaring opgebouwd in de assurantiemarkt.

Je hebt passie voor het vak, oog voor de klant en je bent assertief. Heb je de ambitie om door te groeien naar de functie van buitendienstadviseur? Dat behoort ook tot de mogelijkheden!

Aanbod

Een uitdagende baan voor 32-40 uur per week, met veel verantwoordelijkheid in een groeiende en mensgerichte organisatie;

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring
  • Pensioenregeling;
  • 26 vakantiedagen en tijd om deze ook daadwerkelijk op te nemen. Mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen.
  • 8% vakantiegeld
  • Personeelskorting bij het afsluiten van je eigen verzekeringen;
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën;
  • Een goede werksfeer, welke wordt omgeschreven als: transparant, informeel, hard werken maar humor én gezellig op z’n tijd;
  • Actieve en gezellige personeelsfeesten;
  • Uitstekende thuiswerkfaciliteiten en mogelijkheden om op meerdere locaties in het Nederland te werken
B&P in beeld
Sollicitatieformulier
Voornaam is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mailadres is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Whatsapp