Dordrecht
38 uur per week
2700-3750
Verzekeren

Senior adviseur particulieren verzekeringen

Kent het particuliere verzekeringsdomein voor jou geen geheimen en ben je sterk in face to face klantcontact? Weet jij collega’s op sleeptouw te nemen, beschik je over coachende vaardigheden en ben je op zoek naar verantwoordelijkheid? Dan is dit jouw baan!

Interessante baan?
Solliciteer nu

Organisatie

Onze opdrachtgever is landelijke verzekeraar met verschillende werkgebieden door heel Nederland. De functie komt te vallen onder regio Zuid-Nederland: Utrecht, Noord-Brabant, Limburg, Zeeland, Gelderland en Zuid-Holland. Klanten kunnen bij deze organisatie terecht voor verzekeringen, hypotheken en overige financiële diensten. Voor elke klant is er altijd iemand in de buurt want in de regio zijn zestien advieswinkels en circa 150 particuliere en zakelijke adviseurs actief. Zij krijgen ondersteuning vanuit het hoofdkantoor als het gaat om financiën, marketing, communicatie, HRM, ICT, schadeafwikkeling en compliance.


Functie

In deze functie adviseer je (potentiële) particuliere klanten over het voorkomen, beperken en verzekeren van hun risico’s. Samen met jouw collega’s ben jij de ‘ondernemer’ van de winkel in regio Roosendaal. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je bent een adviseur die gelooft in de kracht van samen. Met jouw energie en enthousiasme maak je elke dag het verschil! Je adviseert over complexe verzekeringsproducten zoals uitvaart en overlijdensrisico- en lijfrenteverzekeringen. Daarnaast heb je een sterke focus op het netwerken en acquireren van nieuwe klanten en begeleid en/of coördineer je werkzaamheden van de Adviseur Particulier. Je bent veelal het aanspreekpunt voor de winkeladviseurs en Regiomanagers. Dit geldt ook voor winkels zonder Senior Adviseur. Je bent verantwoordelijk voor de operationele zaken binnen de winkels zoals: de weekstart, bewaken/borgen werkvoorraad en bewaken/bijsturen van de teamresultaten. Ook neem je de leiding in een aantal particuliere projecten en heb je vanuit intrinsieke motivatie een voorbeeldfunctie én ben je een kartrekker naar andere collega(s).

Functie eisen

Je bent dé commerciële ondernemer, die graag de kartrekker is in het team, initiatief neemt en met originele ideeën en acties de klanten naar de winkel trekt. Op het gebied van houding en gedrag straal je senioriteit uit. Je bent creatief, energiek en resultaatgericht, maar verliest nooit uit het oog dat je met mensen werkt. Voor jou is een 9+ klantervaring het meest belangrijk en dat zie je terug in ieder gesprek dat je in jouw winkel voert. Je vindt het leuk om jezelf te blijven ontwikkelen en jouw vakkennis te vergroten. Je bent flexibel en vindt geen probleem om op meerdere locaties te werken, in diverse teamsamenstellingen.

Wij vragen

 • Minimaal een afgeronde mbo-4 of hbo opleiding;
 • Om te mogen adviseren zijn de diploma’s Wft Basis, Schade Particulier, Schade Zakelijk en Vermogen (PE-actueel) een vereiste;
 • Ervaring met commercieel advies in de particuliere verzekeringen;
 • Feilloze verbale en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
 • Kennis van de verzekeringsbranche (kent de actualiteiten).
Aanbod
 • Fijne werksfeer: plezier hebben in je werk staat bij ons voorop.
 • Salaris tot max €3750 bruto per maand obv 38 uur
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een dertiende maand, bedrijfsfitnessregeling en een goede pensioenregeling.
 • Wil jij de beste worden in je vak? Je krijgt  alle ruimte om jezelf te ontwikkelen via interne en externe opleidingsmogelijkheden.
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen bij een fulltime dienstverband
 • Reiskostenvergoeding.
B&P in beeld
Sollicitatieformulier
Voornaam is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mailadres is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Whatsapp