fbpx
Doetinchem
40 uur per week
3500-4250
Verzekeren

Senior Acceptant Inkomensverzekeringen

Zijn inkomensverzekeringen jouw cup-of-tea? Durf jij een stap te maken naar één van de snelst groeiende intermediairs van Nederland? Trek de stoute schoenen aan en solliciteer! Wij vertellen je graag meer.

Interessante baan?
Solliciteer nu

Organisatie

Onze opdrachtgever is Dé partner op het gebied van financiële dienstverlening en risicomanagement. Een innovatieve, resultaatgerichte en dynamische verzekeringsintermediair die de ambitie heeft om een toppositie in de verzekeringsmarkt te bemachtigen. Inmiddels werken er ruim 750 professionals bij deze organisatie verspreid over heel Nederland. Als gevolmachtigd agent zijn ze dé partner voor elk assurantiekantoor.

Functie

Als senior acceptant inkomensverzekeringen ben jij het aanspreekpunt voor maatschappijen en tussenpersonen. Door jouw kennis van inkomensverzekeringen zoals Verzuim- en WGA-verzekeringen, Arbeidsongeschiktheids- en Ziektekostenverzekeringen kun jij de maatschappijen en tussenpersonen goed tot dienst zijn. Jij weet wat een werkgever nodig heeft en kan hen wijzen op de eventuele risico’s, daarmee kan jij hen goede doordachte adviezen geven. Daarnaast ben jij vanaf het begin al betrokken bij de offerteaanvraag en bent verantwoordelijk voor het opmaken en afwikkelen van complexe polissen.

De organisatie waar jij komt te werken groeit hard. Groei heeft iets moois, maar ook zijn neveneffecten. Processen kunnen bijvoorbeeld beter en efficiënter. Jij krijgt ruimte en vrijheid om jouw ideeën te bespreken en zaken op te pakken die voor verbetering vatbaar zijn.

Functie eisen

Je hebt al de nodige ervaring als acceptant inkomensverzekeringen en bent bekend met de diverse verzekeringsproducten op het gebied van inkomen en verzuim met de daarbij horende wetgeving. Je bent doortastend, energiek en houdt van aanpakken. In drukke periodes houd jij overzicht en zie je oplossingen in plaats van problemen. Tot slot draag je bij door het hebben van ideeën over procesverbeteringen.

Verder herken jij jezelf in onze kernwaarden: persoonlijk, ondernemend, betrokken, betrouwbaar en deskundig. 

Ook beschik jij over:

 • Hbo werk- en denkniveau
 • WFT diploma’s: Basis, Schade Particulier/Zakelijk en Inkomen
 • Weet wat er speelt binnen een groot intermediair
Aanbod

Een uitdagende baan voor 32-40 uur per week, met veel verantwoordelijkheid in een groeiende en mensgerichte organisatie;

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring (max €4250 bruto per maand obv 40 uur)
 • Pensioenregeling;
 • 26 vakantiedagen en tijd om deze ook daadwerkelijk op te nemen. Mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen.
 • 8% vakantiegeld
 • Personeelskorting bij het afsluiten van je eigen verzekeringen;
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën;
 • Een goede werksfeer, welke wordt omgeschreven als: transparant, informeel, hard werken maar humor én gezellig op z’n tijd;
 • Actieve en gezellige personeelsfeesten;
 • Uitstekende thuiswerkfaciliteiten en mogelijkheden om op meerdere locaties in het Nederland te werken
B&P in beeld
Sollicitatieformulier
Voornaam is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mailadres is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Whatsapp