Sliedrecht
40 uur per week
3000-4000
Verzekeren

Schadebehandelaar Brand

Voor onze opdrachtgever, een grote landelijke verzekeraar, zoeken wij voor de regio Zuid-Nederland een schade behandelaar brand. Ben jij iemand met kennis, ervaring en sterke interesse op het gebied van brandverzekeringen en wil jij jezelf ontwikkelen toch echte schadespecialist? Dan is dit de baan die jij zoekt. Graag komen wij met jou in gesprek om verder van gedachten te wisselen over de mogelijkheden.

Interessante baan?
Solliciteer nu

Organisatie

Jij gaat werken bij een grote landelijke verzekeraar met 8 verschillende clusters door heel Nederland. Als adviseur zakelijke verzekeringen vertegenwoordig jij het cluster Zuid-Nederland. Momenteel wordt er volledig thuisgewerkt. Wanneer er weer op kantoor gewerkt mag worden is jouw standplaats regio Rotterdam. Thuiswerken blijft een groot recht en is volledig ingevoerd en gefaciliteerd binnen de organisatie.

Functie

Als schadebehandelaar brand heb je de mooie taak om klanten de waarde van hun verzekering te laten ervaren. In de functie behandel je zelfstandig schademeldingen op de brandverzekering. Je ondersteunt de klant bij het schadeproces en geeft advies over eventuele schade beperkende maatregelen. Je beoordeelt of een schade gedekt is, stelt het schadebedrag vast en geeft opdracht tot uitkering. Als blijkt dat er geen dekking is, dan wijs je de schadeclaim gemotiveerd en klantgericht af. Daarnaast zorg je voor een optimale communicatie met de klant en voer je de regie v.w.b. de voortgang van de afhandeling van schadedossiers. Je ziet de meerwaarde in het persoonlijke contact voor de schaderegeling.

Functie eisen

Je bent een enthousiast en klantgericht persoon die het een uitdaging vindt om schademeldingen vlot, accuraat en zelfstandig voor de klant te regelen. Je denkt in oplossingen. Je bent voor de klant bezig de schade te regelen in plaats van een dossier te behandelen. Je bent de spin in het web en je vindt het leuk om veel dossiers onder handen te hebben en daarbij houd jij het overzicht. Je bent steeds op zoek naar nieuwe manieren om de klant te ontzorgen en het team naar een hoger niveau te brengen. Je denkt out of the box. Je hebt analytisch vermogen en voldoende overtuigingskracht. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Je krijgt energie van klantcontact.

  • Je hebt een opleiding op Hbo-niveau;
  • Beschikt over de Wft diploma’s Basis, Schade Particulier en Schade Zakelijk;
  • Bij voorkeur aangevuld met het diploma Brandverzekering & Schaderegeling of een vergelijkbare opleiding.
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in de brandschadebehandeling.
Aanbod

Een prettige werksfeer, aandacht voor elkaar en een goede samenwerking. Jouw ontwikkeling wordt volop gestimuleerd. Ook krijg je:

  • Korting op je verzekeringen.
  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met perspectief voor de toekomst.
  • Een goed salaris (€3000-€4000 bpm), 13e maand en andere goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
B&P in beeld
Sollicitatieformulier
Voornaam is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mailadres is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Whatsapp