fbpx
Omgeving Leidschendam
38 uur per week
Verzekeren

Schadebehandelaar

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een schadebehandelaar voor de AVP, AVB en reisverzekering (Varia). Dit betreft geen detacheringsopdracht, je gaat gelijk bij de klant in dienst.

Interessante baan?
Solliciteer nu

Organisatie

De organisatie bestaat in z’n geheel uit ruim 430 werknemers en het team Varia valt onder de afdeling Claims. Samen met 8 directe collega’s ga je de klanten voorzien van uitstekende service en deskundigheid. Dit doen jullie met positieve energie! Daar waar je ziet dat zaken beter kunnen, zorg je voor een voorstel en draagvlak binnen het team.

Functie

Als schadebehandelaar Varia heb je de mooie taak om klanten de waarde van hun verzekeringen te laten ervaren, dit bij zowel particuliere als zakelijke klanten. Je behandelt afhankelijk van je ervaring, complexe- en als nodig reguliere AVP, AVB en reisverzekeringen cases. Het is een veelzijdige functie, waarbij je veel in contact bent met onder andere leden, assurantieadviseurs, tegenpartijen, schadeherstellers, experts en uiteraard je directe collega’s.


Functie eisen

Je bent commercieel en ziet het als een uitdaging om zelfstandig complexere schades te behandelen. Maar als je ergens in vast loopt, durf je wel om hulp te vragen. Daarnaast durf je ook fouten te maken en je hoeft uiteraard niet meteen alles te kunnen, maar initiatief nemen en proactief werken is iets wat je van nature doet.

  • Je beschikt over een mbo werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring als schadebehandelaar.
  • Je zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van de laatste wet- en regelgeving, bedrijfsregelingen en polisvoorwaarden (uiteraard helpen wij jou daarbij).
  • Je bent bereid om op onze kosten het Branchediploma Schadebehandelaar/Acceptant, Aansprakelijkheidsverzekeringen te behalen.
Aanbod

Een gezond bedrijf met een prettige, informele werksfeer. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • Flexibele werktijden;
  • 28 vakantiedagen;
  • 50% thuiswerken mogelijk;
  • Goed salaris, schaal loopt tot en met max €4900. Uiteraard allemaal afhankelijk van je ervaring en opleidingen, minimum is €2600;
  • Ruime financiële tegemoetkoming voor woonlasten en verzekeringen;
  • Aantrekkelijke studieregeling met het oog op het blijven ontwikkelen van de medewerkers (zowel op persoonlijke als op vakgerichte ontwikkeling).
B&P in beeld
Sollicitatieformulier
Voornaam is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mailadres is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Whatsapp