fbpx
Header Nieuws Bericht
Tijn Langenberg

Sarissa ter Steeg voelt zich als vis in het water bij B&P

Waar een bruiloft al niet toe kan leiden. Dit is het gevoel dat overheerst als gesproken wordt met Sarissa ter Steeg. De medewerker klantsupport van de Rabobank in Zwolle raakte bij een huwelijk aan de praat met één van de bruiloftsgasten en kwam daardoor in aanraking met B & P Professionals. Inmiddels voelt ze zich als een vis in het water bij het bedrijf. ,,Welk probleem of uitdaging ik ook tegenkom, bij B&P kan ik altijd terecht voor vragen.”

We gaan terug naar augustus 2019. Corona was vooral nog een lekker fris Mexicaans biertje en Ter Steeg genoot van de gezelligheid om zich heen toen ze aan de praat raakte. ,,Die kennis zei dat er een leuke partij was op werkgebied en dat bleek dus B & P te zijn. Ik kwam daarna in contact met Donny de Vos en van het één kwam het ander. Het ging allemaal heel snel en dat beviel me wel. Blijkbaar beviel het aan beide kanten want er werd al gauw een contract opgesteld.” 

Uiteindelijk kwam er dus een jawoord op de bruiloft maar ook een jawoord op professioneel gebied. ,,Nu werk ik inmiddels alweer een tijd voor B&P en ben ik gedetacheerd bij de Rabobank in Zwolle waar ik zakelijke klanten mag begeleiden. Ik kom complexe betalingsproblemen tegen, maar moet soms ook makkelijke vragen beantwoorden van de klanten. Die variatie vind ik prettig. En soms is het ook zo dat moeilijke problemen makkelijk blijken én andersom. Leuk om mee te maken.” 

De 28-jarige Zwolse heeft door werk en opleiding diverse steden aangedaan, van Leeuwarden tot aan Deventer en nu dus weer Zwolle. ,,Fijn om in zo’n klein land ook verschillen te mogen ervaren, in de ene regio is het meer ‘niet lullen maar de mouwen opstropen’ terwijl het elders weer meer gemakzuchtig en gemoedelijk is. En waar ze in de ene stad heel direct zijn, is dat in de andere plaats weer andersom.” Over naar B & P en hun rol in het geheel. ,,Ik ervaar de samenwerking met B&P als heel prettig; ze richten zich op de processen en helpen mij de juiste paden te bewandelen. Wat dat betreft zit het met de loopbaanbegeleiding wel goed. Verder is het zo dat wanneer ik een probleem heb, zij mij altijd helpen.” Hoe ziet het leven er voor Sarissa uit buiten het werk om? ,,Nou, het is zo dat ik zelf ook ga trouwen, in augustus. Daar moeten voorbereidingen getroffen worden samen met mijn aanstaande, Roy. Ik kijk er natuurlijk heel erg naar uit maar er is ook veel onzekerheid door alle coronamaatregelen.” Verder hoopt ze de fijne samenwerking vooral te continueren bij haar B&P-contactpersonen. ,,Ik heb vooral met Dennis Seesing en Donny de Vos te maken. Zij geven mij veel vertrouwen en helpen me altijd. Ik zie de toekomst met hen dus zeker positief tegemoet.” 

 

Nieuws Bericht Op bezoek bij Sarissa
B&P in beeld