fbpx
Header Nieuws Bericht
Tijn Langenberg

Samen wandelen we verder!

Vorig jaar hebben we vanwege de omstandigheden helaas geen knallend feest kunnen geven. In het kader van teambuilding, staan er dit jaar een aantal leuke activiteiten gepland. Een van die activiteiten is de B&P wandelchallenge! Deze challenge is op 19 april gestart en duurt 6 weken. Onze interne en externe medewerkers zijn ingedeeld in verschillende teams. Het team dat na 6 weken de meeste stappen heeft gezet, die heeft gewonnen! Wil jij weten hoe onze collega Sarissa de wandelchallenge ervaart? Lees dan verder! 

Ik heb mijzelf opgegeven voor de wandelchallenge gezien het een goede motivator is om eens de routine te doorbreken. Gezien ik sinds het thuiswerken mij bijna alleen verplaats van de Bureaustoel, naar de eettfafelstoel en ik dan uiteindelijk weer op de bank plof. Nu heb ik mij al weken voorgenomen om eens wat actiever te worden. Dit was een goede stok achter de deur om eens van de bank af te komen.

Ik vind de wandelchallenge ontzettend leuk! Het is daarnaast, zoals ik al zei, ook een goede motivatie om de bank eens over te slaan haha! Of ik een sportief doel voor mijzelf heb opgesteld? Ik moet jullie helaas teleurstellen. Het antwoord is nee. Ik heb voor mijzelf geen sportief doel gezet.

Of ik een geheim heb? Het geheim is dat we de afgelopen weken mooi weer hebben gehad en dat je jezelf moet belonen voor je harde werk ;). Ik ga op de skeelers naar een vriendin die iets verder op woont. Dan vervolgen wij al skeelerend onze tocht door naar de stad om met een goede smoes een ijsje te halen. Daarna het hele eind met een omweg terug naar huis. Tijdens werkuren hebben wij ook een oppashond, die moet ook uitgelaten worden.

B&P wandelchallenge 2021
B&P in beeld