fbpx
Header Blog Bericht
Donny de Vos

Samen komen we verder!

Samen komen we verder! Bij B&P Professionals zijn we daar echt van overtuigd. Maar wat houdt dat nou eigenlijk in? Bij B&P Professionals sta jij centraal. Klinkt heel mooi, maar we maken het ook waar. Door persoonlijke aandacht, voortdurend in gesprek zijn met medewerkers en opdrachtgevers en interesse tonen in de persoon achter het Curriculum Vitae. Dat maakt B&P Professionals uniek in de wereld van detachering.

Onderscheidend

Bij B&P Professionals willen we ons dus onderscheiden door persoonlijke aandacht voor onze medewerkers en opdrachtgevers. Wij vinden het belangrijk om meer van de persoon achter het CV te weten. Dit gebeurt in een intake, een eerste gesprek, met één van onze recruiters: Bas Disveld of Donny de Vos (tevens Commercieel Directeur). In dat gesprek gaan we dieper in op wie jij bent, wat je doet en kunt, wat je interesses zijn en waar je energie van krijgt en ook waar jij over een bepaalde periode wilt staan als professional.

Jouw ambitie

Die laatste vraag is voor ons essentieel. Het antwoord op deze vraag vormt namelijk de basis om de ambitie van de kandidaat duidelijk en helder te kregen. En mocht je deze ambitie op dat moment nog niet helemaal voor ogen hebben, dan gaan wij samen met jou aan de slag om die ambitie vast te stellen. We blijven daarnaast ook altijd met je in gesprek over datgene wat jij als professional van ons nodig hebt om je ambitie te realiseren. Een cursus? Een opleiding? Extra begeleiding? Wij zullen er alles aan doen om je hierbij te helpen. En verloopt alles naar wens en heb je geen behoefte aan extra faciliteiten? Prima, dan komen we gewoon gezellig koffie drinken.

Tijdens de opstartfase word je door onze HR-medewerkster Melisa Gülal op de hoogte gehouden. Zij stelt jouw contract op en neemt deze met je door op ons kantoor. Bij haar kun je terecht voor alle HR-gerelateerde zaken. Mocht je bijvoorbeeld een hotelovernachting wensen omdat de reistijd anders echt te veel wordt? Ook dat kan Melisa voor je regelen. En zodra je contract is opgesteld, vinden wij het ontzettend leuk om jou te ontvangen op ons kantoor om je contract door te nemen en te tekenen. Dan kun je ook gelijk kennis maken met onze Financieel Directeur Niek Bleumink en onze online marketeer Daniël Kortland.

Persoonlijk gesprek

Naast dat wij de persoon achter het CV belangrijk vinden, vinden wij het ook belangrijk om gedurende de opdrachten vinger aan de pols te houden en met je in gesprek te blijven. Hoe is de start gegaan, hoe bevalt je opdracht, heb je het naar je zin bij de opdrachtgever, kun je de werkzaamheden naar tevredenheid uitvoeren? Dit is wat er allemaal besproken wordt in een persoonlijk gesprek dat je in de eerste maand met onze fieldmanager Kim Bosmann hebt.

Contact met de opdrachtgever

Tijdens dit gesprek maken jij en je manager ook kennis met mij, Niek van der Woude. Ik ben accountmanager bij B&P Professionals en ben verantwoordelijk voor het zakelijke contact. Het contact met onze opdrachtgever, jouw manager dus. Naast dat wij bij B&P Professionals het persoonlijke contact met onze medewerker belangrijk vinden is het voor ons even belangrijk om een goede relatie met onze opdrachtgever op te bouwen. We hebben regelmatig contact met ze, om ook vanuit die kant te horen hoe het met onze medewerkers gaat en waar wij als detacheerder eventueel kunnen bijsturen. Een goede relatie is voor ons belangrijk zodat wij goed op de hoogte zijn wat er bij onze opdrachtgevers speelt, hierop in kunnen spelen, maar ook kunnen adviseren bij personeelsvraagstukken!

Goede begeleiding

Na deze eerste maand houdt het niet op! Nee, in tegendeel… We zullen regelmatig contact met je onderhouden om tussentijds te polsen hoe het gaat met de opdracht en hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat jij je ambitie kunt bereiken. Dit periodieke contact is belangrijk voor ons. Als detacheerder willen wij toegevoegde waarde kunnen leveren aan onze opdrachtgevers en medewerkers tijdens de opdracht. Loop je bij het uitoefenen van jouw functie tegen een bepaalde taak aan die je nog onvoldoende beheerst en heb je hierbij begeleiding nodig? Wij hebben verschillende ervaren coaches in dienst die wij voor een bepaalde periode kunnen inzetten om je op het gewenste niveau te krijgen. Voor het bepalen van de duur en frequentie van de begeleiding vanuit onze kant staat het huidige niveau van jou centraal. Is het bijvoorbeeld nodig om je gedurende een maand twee volledige werkdagen per week te begeleiden, dan regelen we dat. Is slechts één dag nodig, dan is dat ook mogelijk!

Daarnaast kunnen wij jou door dit periodieke contact beter begeleiden en adviseren om jouw ambitie te realiseren! Tijdens deze begeleiding nemen wij jouw ambitie en voorkeuren mee in ons advies. Jij bent degene die bepaalt over jouw carrière en vanuit B&P Professionals proberen we je daarbij zo goed mogelijk te helpen. Zo komen we samen verder!

We leren je graag kennen!

 Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen om jouw ambitie te kunnen realiseren? Neem gerust een contact met ons op via 026 – 799 90 99, of per mail via recruitment@bp-professionals.nl. Uiteraard mag je ook spontaan bij ons langskomen op ons kantoor aan de Nieuwe Kade 17 in Arnhem. Wij drinken graag en kop koffie met je en leren je graag beter kennen.

 

Niek van der Woude

Accountmanager B&P Professionals.

B&P in beeld