fbpx
Header Nieuws Bericht
Tijn Langenberg

Rob Vogel voelt zich vrij bij ‘interessant bedrijf’

Hij is sinds 4 januari werkzaam bij B&P Professionals en heeft het daar naar zijn zin. Rob Vogel is een ervaren rot in het ‘bankvak’, zoals hij het noemt en kijkt met vertrouwen naar de toekomst. ,,Ons wereldje zit in transitie en met B&P moeten we daarbij onze kansen pakken. In welke functie ik betrokken zal blijven via B&P kan ik nog niet zeggen, maar er zit toekomstmuziek in, dat weet ik wel!” Naast het werk vermaakt Vogel zich ook uitstekend. ,,Mijn passie zit hem rondom huis en met name in onze tuin waar ik graag met mijn handen in de aarde sta. Verder vind ik het mooi om met mijn vrouw op onze motoren uitdagende tochten te maken.”

Hij is sinds 4 januari dit jaar werkzaam bij B&P Professionals en heeft het daar naar zijn zin. Rob Vogel is een ervaren rot in het ‘bankvak’, zoals hij het noemt en kijkt vol vertrouwen uit naar de toekomst. ,,Ons wereldje zit in transitie en met B&P moeten we daarbij onze kansen pakken.”

De 62-jarige in Hilversum geboren, maar in Terwolde woonachtige accountmanager vertelt allereerst hoe hij bij het bedrijf verzeild is geraakt. ,,Ik had in november een goed gesprek met Marco van den Hoorn en van het één kwam het ander, ik kon in januari al aan de gang. Daar heb ik geen spijt van, ik heb het bedrijf in die korte tijd leren kennen als open en collegiaal en het werk als accountmanager MKB bevalt me uitstekend; ik ben nu gedetacheerd bij de Rabobank in Oss. Jammer dat ik daar door corona bijna nooit kom, maar met Teams kom ik ook een heel eind; al mis ik de onderlinge kopjes koffie en het sparren wel”. 

Hij voelt zich ontzettend senang als accountmanager. ,,Het is voor mij bekend terrein maar het blijft mooi om in de keuken te kijken bij ondernemers, de contacten aan te gaan, te zien wat hen drijft, noem maar op.” 

Hoe ziet het leven naast het werk eruit voor onze Medewerker van de Maand? ,,Samen met mijn vrouw Anke heb ik het prima naar mijn zin. Onze dochters Nikki en Tessa zijn al weer even het huis uit en hebben met hun partners een eigen leven waar wij ook deel van uitmaken. Daarnaast hebben wij twee kleinkinderen (en twee op komst) die ook veel plezier geven. Mijn passie zit hem rondom huis en met name in onze tuin waar ik graag met mijn handen in de aarde sta. Verder vind ik het mooi om met mijn vrouw op onze motoren uitdagende tochten te maken. Vorig jaar hebben wij bijvoorbeeld een rondje IJsselmeer gedaan. Het mooie weer komt er gelukkig aan en dat is een goed vooruitzicht. En ja, verder houd ik net als bijna iedereen enorm van vakanties, met onze caravan of het vliegtuig.”

Terug naar het zakelijke; Vogel is een gepokt en gemazeld ‘bankenman’ en kan bogen op vele jaren ervaring. De 62-jarige B&P’er werkte onder meer bij de Amro Bank, Nederlandse Middenstandsbank en maakte de fusie tot ING mee; hij was nadien ook werkzaam bij Staal Bankiers en SNS Bank en maakte bij de laatste twee organisaties reorganisaties mee. Na een korte periode van detacheren bij SNS Bank maakte hij een uitstapje naar de Automotive via DFM, een dochter van PON. Daarna zette hij definitief zijn loopbaan voort via het detacheringspad bij Rabobank, laatstelijk via B&P. ,,Ik zie perspectief bij B&P en ga graag door met dit bedrijf. In welke functie ik betrokken zal blijven via B&P kan ik nog niet zeggen, maar er zit toekomstmuziek in, dat weet ik wel!”

 

B&P in beeld