fbpx
Veenendaal
40 uur per week
2100-2600
Verzekeren

Relatiebeheerder Zakelijke Verzekeringen

Heb jij als verzekeringsprofessional ruime ervaring binnen het zakelijke domein en zoek je een uitdaging bij een grote regionale intermediair in Midden-Nederland? Wordt relatiebeheerder en maak het verschil!

Interessante baan?
Solliciteer nu

Organisatie

Een innovatieve, persoonlijke en dynamische intermediair met een stevige positie in de Gelderse Verzekeringsmarkt met nog écht oog voor de klant. Klanten zijn met name MKB-bedrijven in de regio Midden-Nederland met het zwaartepunt op transportondernemeingen (35/40%).

Functie

Als senior binnendienstadviseur voor zowel inkomens- als ook schadeverzekeringen ben je samen met een team van specialisten het aanspreekpunt voor bestaande relaties. Je signaleert commerciële kansen en pakt deze proactief op. Je initieert mogelijkheden tot cross-selling en handelt deze zelfstandig af of schakelt, waar nodig, de buitendienstadviseur in. Je onderhoudt de contacten met klanten, verzekeraars en de interne afdelingen. De klant ervaart jouw toegevoegde waarde door het leveren van optimale, klantgerichte en goede service.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Je geeft voorlichting aan klanten, verstrekt verzekeringstechnische informatie en ondersteunt de buitendienstadviseur;
  • Je analyseert de verzekeringsportefeuille van bestaande relaties;
  • Je maakt passende en concurrerende offertes en volgt deze actief;
  • Je voert correspondentie, zowel schriftelijk, telefonisch als op locatie, met relaties, verzekeraars, interne schadeafdeling en eventuele derden.

Functie eisen

Je bent in het bezit van minimaal een MBO niveau 4 of HBO diploma. Daarnaast beschik je over de opleidingen Wft Basis, Wft Schade (particulier en zakelijk) en Wft Inkomen (voorkeur). Aanvullende diploma’s zijn een pré. Verder heb je al enkele jaren relevante werkervaring opgebouwd in de zakelijke assurantiemarkt. Jij weet wat er moet gebeuren als er een zakelijke klant belt en bent volledig zelfstandig in staat om een portefeuille vanuit de binnendienst te draaien.

Aanbod
  • Een uitdagende baan voor minimaal 32 uur per week met veel verantwoordelijkheden in een groeiende en resultaatgerichte organisatie;
  • Een marktconform salaris (afhankelijk van je opleiding, leeftijd en werkervaring);
  • Een goede pensioenregeling;
  • Personeelskorting bij het afsluiten van je eigen verzekeringen;
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën;
  • Een goede werksfeer, welke wordt omgeschreven als: transparant, informeel, hard werken maar humor én gezellig op z’n tijd;
B&P in beeld
Sollicitatieformulier
Voornaam is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mailadres is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Whatsapp