fbpx
Hoogeveen
38 uur per week
Verzekeren

Relatiebeheerder intermediair

Heb jij affiniteit met transport en logistiek? Spreek jij de taal van zakelijke verzekeringen binnen het intermediair? Ga dan aan de slag als relatiebeheerder bij deze specialistische verzekeraar!

Interessante baan?
Solliciteer nu

Organisatie

Het intermediairkanaal is onderdeel van een grote transportverzekeraar met in totaal ruim 500 medewerkers en treedt op als assurantietussenpersoon voor schadeverzekeringen.

Ondernemers hebben ook te maken met niet alledaagse risico’s, zoals complexe brandrisico’s en aansprakelijkheidsrisico’s en transportrisico’s door vervoersactiviteiten over de gehele wereld en met verschillende modaliteiten. Als intermediair heeft onze opdrachtgever de kennis en mogelijkheden in huis om deze niet alledaagse risico’s te verzekeren.

Functie

Als Relatiebeheerder van het bedrijfsonderdeel Intermediair ben je met 2 collega’s verantwoordelijk voor het (her) beoordelen van risico’s op basis van de actuele situatie. Je denkt actief mee over productontwikkeling en commerciële acties ten aanzien van bestaande en nieuwe producten binnen de logistieke- en transportsector.

Op basis van aangeleverde informatie analyseer je bedrijfsrisico’s en in samenwerking met diverse provinciale maatschappijen maak je vervolgens offertes. De verzekeringsvoorstellen leg je voor aan de accountmanager (klantverantwoordelijke).In overleg bespreek jij, jullie samen of hij/zij het voorstel met de klant.

Tevens geef je begeleiding en ondersteuning aan het polisbeheer en fiatteer je boekingen.

Functie eisen

Zakelijk verzekeren is helemaal jouw vak! Je hebt een hbo werk- en denkniveau en bent je in het bezit van Wft basis, Wft schade particulieren, Wft schade zakelijk en wft inkomen (pré). Je wil je blijven ontwikkelingen op het gebied van vakinhoudelijke kennis om in de toekomst verder te kunnen groeien.

Daarnaast heb je een klantgerichte instelling. Dit houdt in dat je goed kunt luisteren en klantsignalen ontvangt. Ook zie je commerciële kansen en laat je deze niet liggen. Je bent altijd op zoek naar verbetering; zowel van de afdeling als van jezelf.

Jij herkent jezelf in de waarden: commercieel, accuraat, samenwerken en klantgericht.

Aanbod

Een uitdagende baan voor 32-38 uur per week, met veel verantwoordelijkheid in een groeiende en mensgerichte organisatie;

  • Ruimschoots mogelijkheden voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling
  • Een uitdagende functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is
  • Inschaling in schaal E: minimaal € 2.554 en maximaal € 3.648 (op basis van een 38-urige werkweek)
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (= volledige 13e maand) en een vakantietoeslag van 8%
  • 152 wettelijke verlofuren en 48 bovenwettelijke verlofuren (op basis van een 38-urige werkweek)
  • De mogelijkheid om tijdelijk meer of minder te werken
  • Een ruim aanbod op het gebied van opleidingen
  • Een premievrij pensioen
  • Een actieve personeelsvereniging met afwisselende activiteiten
  • Een stimulans voor vitaliteit door onder andere sporten met korting, workshops en stoelmassage.
B&P in beeld
Sollicitatieformulier
Voornaam is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mailadres is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Whatsapp