fbpx
Arnhem
40 uur per week
Sociaal Domein

Recruiter Overheid

Is recruitment jouw vakgebied? Heb je ervaring met het bemiddelen van professionals binnen de overheidssector? Bij B&P Professionals hebben we een unieke kans voor jou! We zoeken een Recruiter Overheid ter versterking van ons team. Jouw energie, onze perfecte match: Bruis je van energie en passie voor talent? Dan ben jij degene die we zoeken! Sluit je aan bij ons enthousiaste team en maak het verschil bij B&P Professionals.

Interessante baan?
Solliciteer nu

Organisatie

B&P Professionals is de leukste landelijke detacheerder met een innovatieve familiecultuur waar samenwerken, resultaten behalen en plezier maken voorop staan. Wij zijn als detacheerder actief binnen de domeinen Bancair, Verzekeren en Overheid. We werken voor grote landelijke opdrachtgevers. Denk hierbij aan organisaties als Rabobank, ABN AMRO, Univé, Nationale Nederlanden, diverse gemeenten waaronder Nijmegen en Eindhoven, Ministeries en Woningcorporaties.

De organisatie bestaat sinds 2014 en heeft zich met ca. 150 gedetacheerde professionals ontwikkeld tot een stabiele speler in de markt. Onze ambitie is groot en om deze te realiseren hebben we jou nodig! Het interne team van B&P Professionals bestaat uit 16 bevlogen professionals. Word jij onze nieuwe collega en maakt ons team nog sterker?! “Samen komen we verder” is onze slogan en daar geloven we echt in!

Functie

Als Recruiter overheid ben jij de drijvende kracht achter ons wervingsproces. Je brengt vacatures tot leven op diverse online platforms en zoekt actief naar verborgen talent via social media en netwerken. Het volledige wervingsproces ligt in jouw handen, inclusief vacaturecreatie, interviews en aanbiedingen. Samenwerking met opdrachtgevers en collega-recruiters staat centraal, in ons kantoor in Arnhem.

Connecties die blijven groeien: Je hebt niet alleen een neus voor talent, maar je bent ook een kei in het voeren van selectiegesprekken en het beoordelen van geschiktheid. Maar jouw betrokkenheid stopt niet na het plaatsen van een kandidaat. Als geen ander weet jij hoe je relaties moet opbouwen en onderhouden. Je zorgt ervoor dat kandidaten zich thuis voelen bij B&P Professionals.

Maak impact op carrières: Als B&P Recruiter beïnvloed je levens en loopbanen. Je begeleidt (young) professionals bij cruciale carrièrekeuzes, en daarmee draag je direct bij aan hun werkgeluk en zekerheid. Dat klinkt toch als muziek in de oren.

Samen bouwen aan succes: Jij bent de spil van ons recruitment team. Jouw doortastende en energieke aanpak verbindt professionals met uitdagende opdrachten. Je bent de schakel die ons team compleet maakt en succes brengt. Bij B&P Professionals geloven we dat talentontdekking begint met een geweldige recruiter, en dat ben jij!

Functie eisen

  • Je hebt minimaal een hbo-diploma in bijvoorbeeld HR, Bedrijfskunde of een relevant vakgebied
  • Aantoonbare ervaring als recruiter bij voorkeur binnen de overheidssector
  • Uitstekende communicatie- en interpersoonlijke vaardigheden
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Ervaring met het gebruik van wervingssoftware en -tools
  • Je hebt sterke organisatorische vaardigheden en kunt goed omgaan met deadlines;
  • Resultaatgericht, proactieve en zelfgestuurde werkhouding
Aanbod

B&P Professionals biedt je vanuit haar huiselijke en warm ingerichte thuisbasis in Arnhem een prettig werkklimaat en alle faciliteiten om lekker te werken. Zoals heerlijke koffie, een lekkere lunch en in hoogte verstelbare bureaus. We willen dat je iedere dag met plezier en energie naar B&P gaat!

Jouw salaris is marktconform en afgestemd op je kennis/kunde/ervaring en niet in beton gegoten, maar zal liggen tussen €2750,- en €4250,- bruto obv 40 uur. Tevens valt er een mooie haalbare bonus te verdienen die afhangt van het behaalde bedrijfsrendement en jouw persoonlijke ontwikkeling en toegevoegde waarde. Samenwerken staat voorop!

Naast hard werken worden er veel bedrijfsactiviteiten georganiseerd en geregeld op vrijdag een borrel gedronken aan onze houten stamtafel. Daarnaast houdt lachen ons gezond.

B&P in beeld
Sollicitatieformulier
Voornaam is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mailadres is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Whatsapp